Machiaj pentru ochi albaştri. Cu siguranţă, o să atrageţi privirile celor din jur!

Machiaj pentru ochi albaştri. Cu siguranţă, o să atrageţi privirile celor din jur!
Machiaj pentru ochi albaştri. Cu siguranţă, o să atrageţi privirile celor din jur!

Cum poţi impresiona cu un machiaj special pentru culoarea ochilor tăi. Acest articol este destinat posesoarelor de sex feminin, ce au ochii de culoare albastră.

Aflați din rândurile următoare care sunt paşii pentru a realiza un machiaj perfect pentru ochii albaștri, dar și cum îl puteți realiza mai exact.

În plus, descoperiți și mici trucuri de care puteți ține cont, dacă vă doriți să obțineți un astfel de machiaj.

Când vine vorba despre culoarea albastră a ochilor, trebuie să ţineţi cont de nişte reguli clare. Tonurile pe care le puteți aborda nu sunt foarte variate.

Acestea pot fi marouri calde, nuanțe de bronz şi tonuri de albastru. 

Care sunt paşii pentru machiajul ochilor albaştri

Citește și: Trucuri de machiaj pentru ochi. „De aici vin greșelile”

Machiaj pentru ochi albaştri[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum să scapi de cearcăne. 3 produse care te pot ajuta și pe care le găsești la tine acasă

Ce presupune machiajul pentru ochii albaştri

Pasul unu. Înainte de a începe machiajul trebuie să aplicaţi o bază cremă pentru față, ce poate fi uşor exfoliantă. Aceasta o să creeze o exfoliere blândă şi tenul o să rămână luminos şi fără impurități. Poate fi definită şi că un scrub pentru față. Puteți insista în jurul nasului şi in zona "T" a feţei.

Îndepărtați excesul de cremă exfoliantă.

Pasul doi. Acum pielea este pregătită pentru o mască de faţă. De preferat ar fi să fie una pe bază de argilă. Folosiți o mască mai ales dacă pregătiți un machiaj pentru ochii de culoare albastră, atunci când mergeți la un eveniment. În general, măştile de argilă absorb toate impuritățile pe care le aveţi pe piele. După ce aţi stat 10 – 15 minute cu masca pe faţă, îndepărtați excesul şi clătiți fața.

Pasul trei. În următorul pas puteți aplica un ser pentru față, pentru a hidrata pielea. Începeți uşor să masați, până când produsul intră complet în piele. Dacă aveți un ten gras sau pur şi simplu nu agreați o cremă hidratantă şi uleioasă pentru față, puteți sări peste acest pas.

Machiaj simplu ochi albaștri

Citește și: Beneficiile acidului hialuronic în menținerea tinereții pielii. „Eu cred că de la 25 de ani ar fi bine să începem să folosim astfel de produse de îngrijire”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

tutorial machiaj ochi albastri
Machiaj pentru ochi albaştri[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor. Învață ce tipuri de machiaj ți se potrivesc cel mai bine

Ce culori scot in evidenţă ochii albaștri

Pasul patru. Aplicați o mască pentru buze, mai ales dacă aveți buzele foarte uscate. Este perfectă dacă o aplicați inclusiv noaptea.

Aveți grijă la cantitatea pe care o folosiți, pentru a nu lăsa urme pe lenjeria de pat.

Pasul cinci. Aplicați o cremă cu protecție solară. O să vă protejeze pielea de razele soarelui. Este o bază de machiaj ideală! Încercați să investiți mai mulți bani într-un produs de calitate.

Pasul şase. Aplicaţi fondul de ten. Totuși, nu puneți o cantitate mare, pentru a nu lăsa o impresie de „faţă încărcată de machiaj”.

După ce aplicaţi pe faţă, continuaţi pe linia gâtului şi a decolteului. Folosiți-vă de o pensulă.

Pasul şapte. Aplicați un corector în zona ochilor, în special pentru a acoperi perfect cearcănele.

Pasul opt. Pentru obraji utilizați o pudră bronzantă. Folosiţi-o doar pentru a crea un contur uşor al pomeților. Trebuie să fiţi atente atunci când folosiți produsul în zona frunții (la baza firelor de păr de pe scalp). Nu insistați foarte mult cu acest produs. O cantitate mică de pudra bronzantă este ideală. Puteţi da un contur fin şi liniei maxilarului.

Tutorial machiaj ochi albaștri

Citește și: Cum mărești buzele din machiaj. ”Obligatoriu creioane mate și foarte bine ascuțite.”

Machiaj pentru ochi albaştri[Sursa foto: pexels]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pasul nouă. Aplicați o pudră fină pe față, pentru a fixa machiajul.

Pasul zece. Începeţi să periaţi sprâncenele astfel încât să aibă aspectul de laminare. Folosiţi o ceară pentru fixare şi o culoare apropiată de sprâncenele voastre, atunci când vreţi să trasaţi nişte fire.

Pasul unsprezece. Folosiţi un creion maro pentru a crea o codiţă ochilor de culoare albastră. Îl puteţi estompa uşor pentru a crea un colţ frumos al ochiului. Tonurile calde întotdeauna vor pune în evidență ochii albaștri. Începeţi să aplicaţi şi un fard de culoare roze pe pliul ochiului. Dacă este o nuanţă pigmentată, cu atât mai bine. Pe deasupra puteţi pune un fard ce are mai mult pigment strălucitor, în nuanță de auriu. Accentuați colţul exterior al ochiului, dacă simţiţi nevoia de mai mult accent şi culoare.

Ultimul pas pentru machiajul ochilor albaștri

machiaj pentru ochi albastri
Machiaj pentru ochi albaştri[Sursa foto: pexels]

Pasul doisprezece. Penultimul pas pentru machiajul ochilor albaștri este să aplicați rimelul pentru gene.

Pasul treisprezece. Îndepărtați masca de buze aplicată anterior. Folosiți un contur de buze, asemănător culorii rujului pe care îl veţi folosi. De preferat ar fi să folosiți o culoare în nuanță de roşu.

Acesta a fost machiajul pentru ochi albaștri.

Descoperiți pe Kfetele.ro alte trucuri şi sfaturi pentru machiaj!

machiaj de seara ochi albastri
Machiaj pentru ochi albaştri[Sursa foto: pexels ]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Culorile sezonului primăvară-vară 2023. Institutul Pantone a anunțat ce trebuie să purtăm în prima parte a anului viitor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies