Machiajul mov pas cu pas. Ghidul complet pentru un machiaj impecabil, perfect pentru seară!

Machiajul mov pas cu pas. Ghidul complet pentru un machiaj impecabil, perfect pentru seară!
Machiajul mov pas cu pas. Ghidul complet pentru un machiaj impecabil, perfect pentru seară!

Indiferent că ieși la o întâlnire, la o petrecere sau la un eveniment mai special, machiajul trebuie să fie unul diferit față de cel pe care îl ai zi de zi. Privirea face cât o mie de cuvinte, așa că ai nevoie de culori ce îți vor scoate ochii în evidență.

Descoperă în rândurile de mai jos cum să realizezi, pas cu pas, un machiaj cu nuanțe de mov, dar și care sunt metodele prin care poți avea un look glamorous!

Primer 

După ce ai curățat tenul foarte bine și ai aplicat crema cu factor de protecție, primul pas pentru realizarea machiajului este aplicarea primer-ului. Pentru început, trebuie să folosești un primer pentru ochi, pentru ca fardurile să fie foarte bine fixater.

Ulterior, poți aplica un primer destinat tenului, pentru rezistența machiajului o perioadă cât mai îndelungată.

Machiajul ochilor

Citește și: Cel mai vândut parfum din lume. Explorarea celor mai bine vândute parfumuri din lume și ce le face atât de iubite!

machiaj cu mov
Machiaj cu mov[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Tendințe de manichiură în sezonul toamnă-iarnă 2023. Ce culori purtăm în această perioadă

Atunci când mergem la un eveniment, machiajul ochilor este cel care ne scoate în evidență. În cazul în care vei purta o rochie neagră sau mov, poți apela la un machiaj spectaculos, cu nuanțe de mov. Pentru a obține un smokey-eyes reușit, poți folosi scotch sau patch-uri speciale, pentru ca linia să fie un perfectă. Totuși, dacă deja ai o precizie bună, nu ai nevoie de astfel de accesorii.

Primul pas este să aplici  ea mai închisă culoare în exterior, cu o pensulă de blending. Apoi, cea mai deshisă culoare trebuie aplicată la interior.  În colțul ochiului folosim un fard deschis argintiu, iar în mijlocul pleoapei este indicat să aplici un fard mov sclipicios. Pentru a rezista mai mult sclipiciul, aplică-l direct cu degetul, deoarece cu pensula se pot pierde particulele de sclipici. Ulterior, aplică cu ajutorul unui tuș negru o linie fină alungită spre exteriorul ochiului, pentru o privire spectaculoasă.
De asemenea, poți înlocui tușul negru cu un creion mov închis.  Nu uita de fardul de sub ochi, care este esențial să fie subtil, însă în aceleași nuanțe ca și pe pleoapa de sus. Ultimul pas pentru machiajul ochilor este rimelul. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sprâncenele

machiaj mov pas cu pas
Machiaj mov pas cu pas[Sursa foto: Freepik]

Acestea reprezintă un pas important în look-ul final. Tot ce trebuie să faci este să umpli golurile cu un creion asemănător culorii părului tău, iar apoi să le fixezi cu ajutorul unui gel special de sprâncene. 

 

Corectarea imperfecțiunilor

Fie că vorbim de cearcăne, coșuri sau mici pete, este esențial să le acoperim cu un corector, înainte de a aplica fondul de ten.

Acesta trebuie să aibă o nuanță ceva mai deschisă comparativ cu cea a fondului de ten.

Aplicarea fondului de ten

makeup mov
Makeup mov[Sursa foto: Freepik]

Următorul pas este unul crucial, deoarece tenul trebuie să arate impecabil. Folosește un burețel sau o pensulă specială și aplică nuanța potrivită tenului tău! 

Bronzer și blush

Pentru ca geometria feței tale să fie una perfectă, aplică un bronzer lichid pe pomeți, iar apoi puțin blush.

Produsele lichide vor arăta mult mai natural față de cele de tip pudră.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Aplicarea pudrei 

machiaj mov deschis
Machiaj mov deschis[Sursa foto: Freepik]

Toate ne dorim ca machiajul să reziste cât mai mult timp. De aceea, pudra este indispensabilă atunci când vine vorba de machiaj. Alege o pudră translucidă și pulbere, pentru ca produsele să reziste cât mai mult timp pe ten.

Buzele

Așa cum privire poate fi seducătoare și buzele sunt importante, deoarece te pot face să ai un look mult mai sexy. Deoarece machiajul ochilor este ceva mai îndrăzneț, trebuie să fii atentă la culoarea rujului, pentru a nu avea un look mult prea vulgar sau excentric. Așadar, este recomandat să folosești nuanțe de nude pentru machiajul buzelor. În primul rând, conturează-le cu un creion puțin mai închis față de ruj, iar apoi aplică rujul. Acesta poate fi solid sau lichid, în funcție de preferințe, dar și mat sau lucios.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Top 10 greșeli pe care femeile le fac în rutina lor de înfrumusețare. Cum să evite efectele nedorite!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies