Cel mai vândut parfum din lume. Explorarea celor mai bine vândute parfumuri din lume și ce le face atât de iubite!

Cel mai vândut parfum din lume. Explorarea celor mai bine vândute parfumuri din lume și ce le face atât de iubite!
Cel mai vândut parfum din lume. Explorarea celor mai bine vândute parfumuri din lume și ce le face atât de iubite!

Parfumurile au fost, sunt și vor rămâne întotdeauna accesoriul care se poartă indiferent de ocazie. Însă știați care este cel mai vândut, din întreaga lume?

Aflați din rândurile următoare care este topul celor mai vândute parfumuri din lume, dar și ce miros au acestea, conform ingredientelor pe care le conțin. În plus, descoperiți și care este cel mai vândut dintre toate, dar și care este motivul. 

Topul celor mai vândute parfumuri din lume 

Citește și: Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei. Care sunt parfumurile care atrag bărbații?

cel mai vandut parfum din lume
Cel mai vândut parfum din lume[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top parfumuri femei 2023. Care sunt cele mai sexy parfumuri pentru purtătoarele sexului frumos!

10. Viva La Juicy by Juicy Couture

Pe locul cu numărul 10, atunci când vine vorba despre topul celor mai vândute parfumuri din lume, regăsim parfumul Viva La Juicy by Juicy Couture. Se pare că acest parfum face parte din categoria celor mai cunoscute de majoritatea persoanelor.

Are un miros puternic de caramel dulce, fiind un parfum cu care poți atrage atenție în două secunde, dulce, cochet, atrăgător, extrem de plăcut. 

9. Chloe'

Chloe' este parfumul regăsim pe locul cu numărul 9 în acest top, dat fiind faptul că putem resimți de la mari distanțe, notele de trandafir proaspăt curat, cu litchi, un parfum unic, foarte distinct, iar totodată și foarte plăcut, care va determina pe oricine să se îndrăgostească de el sau chiar de persoana care îl poartă. 

top 10 parfumuri femei
Cel mai vândut parfum din lume[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

8. Angel Mugler

Pe locul cu numărul 8, regăsim parfumul care a rămas în mintea femeilor încă din anii 90’, atunci când și-a făcut apariția. Este vorba de nimeni altul decât Angel Mugler, cel care emană un parfum combinat de patchouli dulce cu ciocolată, dar și o mulțime de fructe diferite, combinație ce îl face să rămână în mintea consumatorilor pentru o lungă perioadă, dar și datorită modului în care acesta

arată. 

7. LA VIE EST BELLE

Acest parfum care se află pe locul 7 este încă extrem de popular, LA VIE EST BELLE. Un parfum care emană un miros nemaivăzut de captivant, dulce foarte plăcut, cu note masculine, care cu siguranță te va ajuta să îți completezi ținuta elegantă, atunci când participi la un eveniment de mare amploare. 

parfumuri de vara femei
Cel mai vândut parfum din lume[Sursa foto: freepik]

6. D&G Light Blue

Pe locul cu numărul 6 regăsim un parfum extrem de cunoscut în rândul femeilor, acesta fiind Dolce & Gabbana Light Blue. Acesta este un parfum foarte strălucitor, foarte plăcut, care deține note de citrice, lemnos, foarte plăcut, care îți va asigura atractivitatea. 

5. Dior J'adore

Parfumul Dior J’adore nu dezamăgește niciodată, motiv pentru care se află pe locul 5 în topul celor mai vândute parfumuri pentru femei, fiind extrem de popular peste tot în lume.

Odată achiziționat, ne putem bucura de aroma de pepene, iasomie, un alb floral, care te duce cu gândul la un parfum sălbatic, însă totodată și plăcut, fiind ușor floral și fructat, foarte elegant. 

Cel mai vândut parfum din lume. Topul parfumurilor de legendă pentru femei![Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. CHANEL Coco Mademoiselle

Cu siguranță și acesta se află pe lista preferințelor în rândul femeilor, dat fiind faptul că îl regăsim pe locul cu numărul 4, pe nimeni altul decât CHANEL Coco Mademoiselle. Eleganța poate să fie cuvântul predominant atunci când pronunțăm doar, acest nume de parfum, având totodată și un miros citric, de patchouli pentru persoanele care adoră mireasma unui trandafir citric. Cu siguranță nici nu trebuie să îți dai prea mult interes, pentru că acest parfum te va propulsa oricum pe un loc bine pus în mintea acelui... bărbat.  

3. YSL Black Opium

YSL Black Opium se află pe locul cu numărul 3 în acest top. Se pare că parfumul îi va lăsa cu gura căscată, la propriu, pe cei care doar trec prin preajma ta. Odată purtat, notele de cafea dulce te va face o persoană foarte populară indiferent de ieșirea la care participi. 

Cel mai vândut parfum din lume[Sursa foto: freepik]

2. Viktor&Rolf Flowerbomb 

Pe locul cu numărul 2 se află parfumul Viktor&Rolf Flowerbomb, care, exact așa cum îi spune și denumirea, este o bombă cu flori, care emană un miros foarte atrăgător, foarte drăguț și destul de puternic, dar totodată și fructat. 

1. CHANEL No 5 

Iată cum locul cu numărul 1 din topul celor mai vândute parfumuri pentru femei este ocupat de Chanel No 5, un parfum absolut iconic,  vândut în întreaga lume. Acest parfum face parte din categoria celor mai puternice, emblematice, clasice, elegante, iar lista poate să continue, parfumuri din întreaga lume, apreciat la scară largă de nenumărate celebrități și personalități importante ale lumii. 

cele mai bune parfumuri femei
Cel mai vândut parfum din lume[Sursa foto: freepik]

 


Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies