Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei. Care sunt parfumurile care atrag bărbații?

cele mai sexy parfumuri pentru femei
Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei. Care sunt parfumurile care atrag bărbații?

Vrei să fii irezistibilă de fiecare dată când folosești parfumul? Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai sexy parfumuri pentru femei și din ce note sunt realizate.

Cu siguranță, parfumul poate fi considerat un accesoriu important pentru o femeie. Cine nu își dorește să fie remarcată și prin mirosul parfumului, mai ales atunci când intră într-o încăpere?

Cum puteți alege un parfum în funcție de notele sale? Clasificarea parfumurilor este întotdeauna făcută pentru fiecare categorie în parte, după cum urmează: nota de bază, nota de inimă sau de mijloc și noele de vârf.

Ultimele sunt cele care atrag atenția! Practic după un sfert de oră notele volatile, vor dispărea. Cele de mijloc oferă caracterul parfumului, iar cele de bază dau profunzime și persistentă.

Iată care este topul celor mai sexy 5 parfumuri pentru femei

Citește și: Cel mai vândut parfum din lume. Topul parfumurilor de legendă pentru femei!

Cele mai bune parfumuri femei
Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top parfumuri femei 2023. Care sunt cele mai sexy parfumuri pentru purtătoarele sexului frumos!

5. Prada- Le Femme

Pentru femeia elegantă!

Este caracterizat a fi un parfum curat și proaspăt. Totuși, acest parfum cuminte, în ceea ce privește mirosul, nu este considerat atât de sexy de către bărbați. E bine de știut că bărbaților le plac femeile atunci când sunt dulci și sexy.

Totuși, multe comentarii au fost legate de mirosul parfumului, că ar merge în direcția unui miros delicat de săpun, fără a atrage atenția foarte mult. Este un parfum care aduce energie pozitivă și are un miros unic de ceară de albine și vanilie. De asemenea, este îmbogățit cu note de tuberoză. Este potrivit pentru zi, dar și pentru ocazii speciale.

  • Note vârf: frangipani
  • Note inima: ceară de albine, tuberoza, Ylang-Ylang, vanilie
  • Note baza: vetiver
  • Categorie parfum: oriental, floral

4. Guerlin- Mon Guerlain

Pentru o femeie romantică!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un critic al parfumurilor a considerat care este parfumul pentru femeile care abia s-au căsătorit. Este promovat foarte mult de Angelina Jolie. Bărbații îl simt ca un parfum sexy, pentru are niște note aparte de cireșe și migdale.

Mirosul lavandei este și el prezent și îl face să fie neobișnuit pentru un parfum de femeie! Ca un dezavantaj, ar fi faptul că nu persistă foarte mult. Doar soțul tău va miroși parfumul acesta!

  • Note vârf: lavanda, bergamota
  • Note inima: iasomie Sambac, iris
  • Note baza: lemn de santal, vanilie
  • Categorie parfum: oriental

Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023

3. Lancôme- La Vie Est Belle

Pentru o femeie care vede “viața în roz”!

Este parfumul care arată că viață este frumoasă! Cu siguranță, femeia care va purta acest parfum, o să fie mai atrăgătoare și va primi complimente! În opinia bărbaților, mirosul lui va funcționa ca un magnet și va fi un generator în privința complimentelor.

Daca vrei să întoarcă capul după tine, trebuie să deții acest parfum!

  • Note vârf: bergamotă, piper roz, zmeură
  • Note inima: iasomie Sambac, floare de portocal
  • Note baza: patchouli, iris, benzoin, vanilie
  • Categorie parfum: de fructe, florale

Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

2. Dolce & Gabbana- Light Blue Intense

Pentru femeia care nu se teme de provocări!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Este considerat cel mai bun parfum pentru vară, pentru că are un miros curat și proaspăt. Varianta intensă a parfumului este considerată de către bărbați a fi mult mai sexy decât varianta clasică a parfumului. Notele fructate de măr verde și lămâie pur și simplu, vor încânta papilele olfactive ale celor din jur.

  • Note vârf: lămâie, piersică, măr verde
  • Note inima: gălbenele, iasomie
  • Note baza: Amberwood, mosc, cedru
  • Categorie parfum: de fructe, lemnos

Top 5 cele mai sexy parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

1. DIOR – Poison Girl

Pentru femeia modernă și irezistibilă!

Cel mai sexy parfum pentru că îndeplinește toate standardele! Are ingrediente de calitate înaltă, este o marcă premium și de asemenea, este un parfum versatil. Are un factor important, adică este o combinație perfectă pentru femeile care vor calitate, persistentă a mirosului și versatilitate. În opinia multor bărbați, acest model depășește orice parfum de pe pământ!

  • Note vârf: portocala amară
  • Note inima: trandafiri Grasse
  • Note baza: tonka
  • Categorie parfum: oriental

Pentru a avea o persistentă îndelungată, sfatul este de a cumpăra apă de parfum și nu apa de toaletă. Cu siguranță vei atrage toate privirile!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Top parfumuri femei 2023. Care sunt cele mai sexy parfumuri pentru purtătoarele sexului frumos!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies