Machiajul sezonului de toamnă 2023. Arată genial pe orice femeie

Machiajul sezonului de toamnă 2023
Machiajul sezonului de toamnă 2023

Află din rândurile următoare cum să realizezi un machiaj pentru sezonul de toamnă 2023.

Toamna lui 2023 a venit deja, iar odată cu acest sezon apar noi tendințe în materie de fashion și de makeup. De aceea, trebuie să fim la curent cu ceea ce se poartă și să putem să adoptăm trendurile la stilul nostru propriu, adăugând o notă de personalitate. Atunci când vine vorba de machiaj, toamna este sezonul nuanțelor arămii, care conferă o strălucire naturală și se armonizează foarte bine pe orice tip de piele și cu orice culoare a ochilor.

Astfel, avem o paletă largă de unde putem să alegem și chiar dacă pentru moment renunțăm la nuanțele vibrante și la cele neon, specifice anotimpului cald, putem să ieșim și de data aceasta în evidență printr-un look natural, elegant și care ne oferă o strălucire aparte.

Descoperă din rândurile următoare care este machiajul sezonului de toamnă 2023, cum să îl realizezi și află și tendințele în materie de machiaj pentru toamna aceasta.

Care este machiajul sezonului de toamnă 2023

Citește și: Tendințe de manichiură în sezonul toamnă-iarnă 2023. Ce culori purtăm în această perioadă

Machiajul sezonului de toamnă 2023
Machiajul sezonului de toamnă 2023[Sursa foto: freepik]

Potrivit ultimelor tendințe în materie de makeup, machiajul perfect pentru toamna lui 2023 este „Espresso Martini makeup”.

Fiind inspirat după celebra băutură alcoolică, Espresso Martini makeup combină nuanțe ciocolatii și cafenii într-un look senzațional pentru toamna anului 2023.

Descoperă din rândurile următoare care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru realizarea acestui machiaj.

Pasul unu

Primul pas în procesul de realizare al acestui machiaj constă în aplicarea unei baze de machiaj menite să asigure o mai bine aplicare a produselor de makeup, dar și o durată îndelungată a lookului final. Cu ajutorul unei pensule speciale aplicați baza de machiaj pe pleoapă și blenduiți foarte bine până ce întregul produs a intrat în piele.

Pasul doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Următorul pas presupune folosirea unui fard lichid de ochi, maro pentru a crea un efect de-a dreptul spectaculos. Tot ce trebuie să faceți este să aplicași fardul cremos pe suprafața pleoapei superioare, iar ulterior cu ajutorul unei pensule speciale, blenduiți foarte bine întregul machiaj până când acesta este distribuit în mod uniform.

Pasul trei

După ce ați aplicat fardul cremos, puteți să aplicați o nuanță asemănătoare cu acesta din paleta de makeup, cu ajutorul unei pensule speciale, pe pleoapa de jos a ochiului. Folosiți puțin produs astfel încât să evitați împrăștierea acestuia pe ten. Conturați puțin mai mult în partea exterioară a ochiului.

Pasul patru

În continuare, aveți nevoie de un creion negru pentru a crea un efect mai întunecos în partea exterioară a ochiului.

Porniți de la mijlocul pleoapei superioare și trasați o linie subțire către exteriorul ochiului, fără a depăși conturul acestuia. Ulterior, cu ajutorul unei pensule de machiaj blenduiți conturul realizat cu creionul astfel încât acesta să se îmbie cu fardul de pe pleoapă.

Pasul cinci

Acum este momentul să adăugăm un plus de sclipire întregului machiaj. Folosiți un glitter pe care puteți să îl aplicați chiar cu degetul în partea de jos a ochiului, în colțul interior al acestuia.

Efectul va fi cu siguranță unul spectaculos.

Pasul șase

Aplicare rimelului este un alt pas extrem de important care completează întregul aspect al ochilor și oferă genelor un plus de alungire. Aplicați produsul cu ajutorul dispozitivului special conceput, pornind din partea de jos către exteriorul genelor.

Pasul opt

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Machiajul buzelor trebuie să fie în aceeași notă cu cel al ochilor, dar pentru a realiza un look cu adevărat special trebuie să facem în așa fel încât nu am dori să depunem prea mult efort și să optăm pentru niște buze colorate cât de cât natural. Astfel, avem nevoie de un ruj cu o nuanță asemănătoare cafelei pe care să îl tapotăm pur și simplu pe suprafața buzelor, fără să apăsăm absolut deloc. Ulterior, putem să completăm în centrul lor cu o nuanță de vișiniu, aplicată tot după aceeași modalitate, prin mișcări ușoare de tapotare.

Tendințe de machiaj la modă în toamna aceasta

Citește și: Tendințe în modă pentru toamna 2023. Ce să porți și cum să iți actualizezi garderoba!

Machiajul sezonului de toamnă 2023
Machiajul sezonului de toamnă 2023[Sursa foto: freepik]

Atunci când vine vorba de tendințele toamnei acesteia în materie de machiaj, trebuie să precizăm că ochii sunt fără doar și poate în centrul atenției. Astfel, tonurile calde, de sezon, cum ar fi portocaliu ars, burgundy și diferite nuanțe de maro, în special cel auriu, domină acest sezon.

De asemenea, ceea ce aduce în plus acest sezon al toamnei 2023 este un accent deosebit asupra buzelor și diferite tehnici prin care ai impresia că nu ai acordat o atenție prea mare asupra lor, dar de fapt, ele sunt piesa de rezistență al întregului look. Acest efect se realizează prin alegerea unor nuanțe de burgund, prună și maro aprins, care se potrivesc de minune cu nuanțele pământii ale toamnei.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Machiajul sezonului de toamnă 2023
Machiajul sezonului de toamnă 2023[Sursa foto: freepik]

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cele mai noi tendințe în modă pentru sezonul de toamnă 2023. Ce să porți ca să fii în trend și să te simți frumoasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies