Mădălina Apostol și Nick Rădoi, căsătorie pe ascuns?! Cum s-a dat de gol frumoasa femeie

madalina apostol si nick radoi casatorie in secret
Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-ar fi căsătorit în secret

Mădălina Apostol s-a dat de gol în fața fanilor de pe rețelele de socializare. Iubita afaceristului a transmis un mesaj emoționant pentru iubitul ei, chiar de ziua acestuia.

Mădălina Apostol și Nick Rădoi formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăznețe cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi nu se sfiesc să-și arate dragostea și de fiecare dată când postează o fotografie, cei doi sunt lăudați de fanii din întreaga țară.

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au căsătorit în secret?!

De ziua lui Nick Rădoi, fanii i-au transmis mesaje care mai de care mai frumoase, însă cel mai emoționant a fost cel scris chiar de către iubita acestuia, Mădălina Apostol. 

Internauții nu au ezitat să-și dea cu părerea, așa că mulți au căzut de acord că cei doi îndrăgostiți s-ar fi căsătorit în secret.

Citeste si: Roxana Buzoiu, surprinsă alături de Bogdan Mocanu: „Încă suntem doi nebuni...”

„De ziua ta iti urez si aici “la multi ani”, iar ceea ce iti doresc stii deja, ai stiut mereu si vei sti pt totdeauna! Happy birthday, hubby(soțule)!”, a fost mesajul plin de emoție scris de către Mădălina Apostol pentru iubitul ei, Nick Rădoi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

madalina apostol si nick radoi casatorie
Mădălina Apostol s-a dat de gol pe rețelele de socializare în legătură cu căsătoria[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Apelativul pe care iubita afaceristului îl folosește în urarea transmisă, i-a trimis pe fani direct la o căsnicie secretă, însă nu doar acest lucru a ieșit în evidență. Bruneta îi spune afaceristului îi spune că va cunoaște pentru totdeauna ceea ce își dorește aceasta pentru iubitul ei.

Citeste si: Cati de la "Insula Iubirii" se căsătorește! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Nick Rădoi știe într-adevăr cum să-și răsfețe frumoasa iubită. Acesta o duce în vacanțe scumpe și exotice, dar îi cumpără de fiecare dată o mulțime de cadouri de la cele mai luxoase brand-uri din lume. În acest fel, Mădălina Apostol nu are cum să nu fie o femeie cu adevărat fericită și împlinită.

madalina si nick radoi casatorie
căsătoria dintre Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-ar fi oficializat în secret[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Deși relație dintre Mădălina Apostol și Nick Rădoi a fost cu urcușuri și coborâșuri, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt. 

De fiecare dată, atât Mădălina Apostol și Nick Rădoi și-au ținut fanii la curent cu fiecare întâmplare din viața lor, având în vedere că au atâția oameni care îi urmăresc.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andra Volos, mesaj subtil pentru Mădălin None de la "Puterea Dragostei"?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies