Oana Roman, mesaj subtil pentru Marius Elisei: „Ai să mă iubești..."

oana roman mesaj subtil marius elisei
Oana Roman i-a lăsat lui Marius Elisei un mesaj cu subînțeles

Oana Roman a lăsat un mesaj cu subînțeles pentru fostul soț pe rețelele de socializare, deși vedeta s-a despărțit de Marius Elisei.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei însă nu a lăsat acest lucru să-i afecteze viața alături de fiica ei. Vedeta își dorește să-și continue viața ca înainte și să fie independentă, așa cum și-a obișnuit fanii.

Oana Roman, mesaj subtil pentru Marius Elisei

Oana Roman își ține fanii la curent cu orice schimbare apare în viața ei, chiar dacă de acum se afișează ca fiind o femeie singură și puternică.

Vedeta își dorește ca fiica ei să nu simtă lipsa tatălui, mai ales că Marius Elisei nu a vrut să mai dea niciun semn de viață.

Citeste si: Cum a slăbit Oana Roman, în opt luni, ”trei măsuri de haine”?

Cu toate că fosta prezentatoare tv este o femeie liberă, din când în când mai aruncă "săgeți" către Marius Elisei.

Astfel, un mesaj de pe rețelele de socializare i-a dus pe internauți cu gândul la fostul soț al șatenei.

oana roman mesaj marius elisei
Oana Roman își ține fanii la curent cu orice schimbare apărută în viața ei[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ai să mă iubești, așa cum n-ai iubit niciodată, Cu respirația tăiată, Căutându-mă și pe acolo, Pe unde nu sunt, În gând și în aer, Va fi un zbor lung .”, a scris Oana Roman.

Conform mesajului postat, Oana Roman dorește să lase tot trecutul în urmă și să pornească într-un an nou mai plină de viață ca înainte.

Mesajele Oanei Roman după despărțirea de Marius Elisei

Gânduri de nesomn după Revelion. Oamenii pe care îi iubești cel mai mult, în mod loial și profund, pot fi sursa celor mai mari dureri.

Oamenii pentru care ai încasa chiar și un glonț sunt de multe ori în spatele armei și trag în tine fără ezitare. Pare că iubirea, generozitatea și loialitatea ta e unilaterală ”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe rețelele de socializare, în prima zi a lui 2021.

Citeste si: Tania Budi, despre depresie: „Mi-am dat seama..."

oana roman mesaj sot
Oana Roman divorțează de Marius Elisei, însă vedeta i-a transmis un mesaj cu subînțeles[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

Totuși asta nu trebuie să te schimbe. Iubește și prețuiește în continuare pe cine și cât simți și vei deveni mai puternic decât toți la un loc ”, a mai scris vedeta la un moment dat.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Oana Roman, confesiuni sfâșietoare, în această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea” “Nu știam dacă o să trăiesc sau nu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies