Oana Roman divorțează de Marius Elisei! Nu mai este cale de împăcare!

oana roman divort
Oana Roman și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei se despart definitiv. Vedeta și-a ținut fanii la curent și le-a povestit totul despre divorț.

Oana Roman și Marius Elisei fac parte din cuplurile care au decis să se despartă în anul 2020. Deși totul părea perfect între cei doi, bărbatul a decis să plece din casa în care locuia împreună cu familia. Ce le-a povestit Oana Roman fanilor de pe rețelele de socializare?

Oana Roman divorțează de Marius Elisei

Oana Roman le-a povestit fanilor că a făcut tot posibilul pentru a salva relația cu Marius Elisei, însă nu a reușit.

Vedeta a mai spus că se va concentra pe creșterea fetiței dar și pe cariera profesională.

Citeste si: Oana Roman, confesiuni sfâșietoare, în această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea” “Nu știam dacă o să trăiesc sau nu!”

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.

Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale, cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea', a declarat Oana Roman.

oana roman despartire
Oana Roman și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de fiica ei, Iza[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei nu s-a desfășurat în termen amiabili, dat fiind faptul că bărbatul nu mai dorește să vorbească cu vedeta. 

Citeste si: Oana Roman, despre divorțul lui Pepe: „Nu cred că el și-a dorit..."

Unul dintre fani a întrebat-o pe Oana Roman dacă mai vorbește cu tatăl fiicei sale: „Eu mi-aș dori, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta', a răspuns Oana Roman.

oana roman despartire marius elisei
Oana Roman divorțează de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

Oana Roman a declarat că va divorța de Marius Elisei: „Da, cu siguranță vom ajunge la divorț', a declarat aceasta.

„Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare’, a mai scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Pepe și Raluca Pastramă se împacă?! Unde au fost surprinși cei doi?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies