Oana Roman, despre divorțul lui Pepe: „Nu cred că el și-a dorit..."

pepe raluca pastrama oana roman declaratii
Pepe a fost căsătorit cu Raluca Pastramă timp de 8 ani

Cea mai bună prietenă a lui Pepe, Oana Roman, vorbește despre motivele pentru care acesta a decis să spună "STOP!" căsniciei cu Raluca Pastramă.

Oana Roman este cea mai bună prietenă a lui Pepe și implicit confidenta acestuia. Astfel, vedeta are acces la toate informațiile referitoare la divorțul cântărețului. Care sunt motivele pentru care Pepe divorțează de Raluca Pastramă, femeia pe care a iubit-o timp de 8 ani?

Oana Roman, despre divorțul lui Pepe

Oana Roman este alături de Pepe de fiecare dată când artistul trece prin momente dificile.

De data aceasta, vedeta vorbește despre ghinionul care îl însoțește pe Pepe de fiecare dată când acesta dorește să-și întemeieze o familie.

Citeste si: Oana Roman nu mai poate face copii! Ce a pățit când a adus-o pe lume pe Isabella

Conform spuselor Oanei Roman, Pepe este predestinat să sufere dat fiind faptul că nici căsnicia cu Raluca Pastramă nu i-a reușit.

Pepe a mai fost căsătorit și cu Oana Zăvoranu din 2006 până în 2011, căsătorie care de asemenea a fost sortită eșecului.

oana roman declaratii divort pepe
Oana Roman vorbește despre divorțul lui Pepe[Sursa foto: Facebook Oana Roman]

Oana Roman susține că Pepe nu a știut despre excursia la munte a Ralucăi Pastramă, deoarece aceștia nu mai locuiau împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu-mi dau seama dacă în seara aia, într-un moment de disperare, s-a dus să facă chestia asta sau cineva i-a sugerat. Rezultatul a fost unul prost. Și pentru el, și pentru ea. Pepe nu avea de unde să știe de plecarea ei la munte, pentru că nu mai locuiau împreună. Cumva, eu cred că toți în viața asta avem și ducem o cruce. Cred că asta e crucea lui”, au fost cuvintele Oanei Roman.

Fiica lui Petre Roman garantează faptul că Pepe își iubește cele două fetițe rezultate din căsnicia cu Raluca Pastramă și nu și-a imaginat niciodată că va trebui din nou să divorțeze.

Citeste si: Oana Zăvoranu, atac la adresa Oanei Roman: „Să ai râtul mic atunci când mai vine vorba de mine”

„Nu cred că el și-a dorit să se ajungă la un conflict de genul ăsta.

Nu știu dacă acest ordin de restricție a avut alt scop ascuns, pentru că, cu siguranță, el nu este un pericol, cel puțin pentru copii. Acel ordin a fost relativ pentru copii și mi s-a părut ciudat. Orice ar putea fi pe lumea asta, dar nu un pericol pentru copii”, a declarat Oana Roman.

Deși s-a vehiculat că Oana Roman și Pepe ar avea o relație, sau că vedeta ar dori ca bărbatul să se despartă pentru a fi împreună cu el, fiica lui Petre Roman neagă toate acuzațiile.

„El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații pe care le lansează tot felul de oameni pe Instagram…

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea.

pepe oana roman prieteni
Pepe și Raluca Pastramă au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate[Sursa foto: Facebook Pepe]

Sunt oameni care au încercat să abereze și să insinueze că eu aș vrea să am o relație cu el. Sunt niște lucruri atât de strigătoare la cer… A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea. Eu în cele mai grele din viața lui am fost lângă el și l-am susținut fără să-mi ceară.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman susține că Pepe este un om iubitor care ar face orice pentru familie, dar că are un destin care îl urmărește în ceea ce privește dragostea.

„Cred că a fost prea permisiv.Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea”, a mai spus Oana Roman.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Zăvoranu, despre faptul că Pepe ar fi lovit-o pe Raluca Pastramă: „Să se bată până la vine rău...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies