Tania Budi, despre depresie: „Mi-am dat seama..."

tania budi despre depresie
Tania Budi vorbește despre momentele dificile din viața ei

Tania Budi vorbește despre momentele dificile din viața ei și povestește cum a reușit să treacă peste depresie.

Tania Budi arată la 52 de ani cum multe femei ar visa să arate la 20. Vedeta a trecut de-a lungul timpului prin momente vesele dar și prin clipe grele. De aceea, a hotărât să-și dezvăluie secretele unei vieți fericite și a vorbit despre modalitățile de a scăpa de depresie.

Tania Budi, despre depresie

„Mi-am dat seama că sunt oameni și oameni în jurul meu și că nu poți să-i mulțumești pe toți, sau oricât de mult ai vrea să fii lângă ei sau să-i ajuți, să le fii prieten, sunt oameni care au o

vibrație...nu rezonează cu tine. Se plâng tot timpul. Le spui o dată, de două ori: vezi că în tine trebuie să găsești un răspuns. Nici mama, nici tata, nici fratele, nici prietenul cel mai bun nu-ți pot da un răspuns, așa cum ți-l poți da tu ție, după ce faci o introspecție. Tot cu tine trebuie să vorbești foarte mult și să obții declicul ăla.”, a povestit Tania Budi pentru o emisiune de televiziune.

Citeste si: Bianca Drăguşanu, bătută! Vedeta a povestit, pentru prima oară, calvarul prin care a trecut în relaţia cu fostul soţ! Cum a reacţionat Sofia?

Tania Budi spune că oamenii din jurul nostru ne influențează destul de mult viața, așa că ar trebui să fim foarte selectivi atunci când vine vorba despre persoanele pe care le lăsăm în jurul nostru.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Cred că ăsta a fost declicul principal. Când mi-am dat seama că trebuie să mă retrag din cercuri de prieteni sau pur și simplu să încetez să vorbesc atât de mult cu anumiți oameni care simțeam că nu țin la mine. Nu conta atât de mult că mă plac, că nu mă plac, dar era o vibrație așa, ușor negativă.

Eu rămâneam încărcată negativ, mă comportam ca atare și m-am îndepărtat ușor și fără să fac rău nimănui. Am rămas cu oamenii cu care comunic frumos. De atunci am început să am o aură din ce în ce mai pozitivă. A venit de la sine după ce am renunțat la anturaje care nu-mi făceau bine. Nu mă mai regăseam.”, a mai spus Tania Budi.

Citeste si:  Oana Roman s-a despărţit definitiv de Marius Elisei! Vedeta a renunţat deja la verighetă

„Eu sunt genul de om căruia nu-i place să bârfească.”, au fost cuvintele Taniei Budi. Tania Budi recunoaște că nu a suferit de depresie în adevăratul sens al cuvântului, însă spune că a suferit în viață.

tania budi adevarul despre depresie
Tania Budi spune că a îndepărtat oamenii toxici din viața ei pentru a reuși să fie fericită[Sursa foto: Instagram Tania Budi]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

"Depresia e o chestie grea și o chestie chimică. Depresia se întâmplă în creier din cauza unor reacții chimice nefavorabile. Sunt niște substanțe acolo, serotonină, nu sunt eu doctor să spun. Alea când nu sunt alimentate cum trebuie, vine o lipsă de chef. Lipsă de chef și supărare pe viață cu toții avem. Cu toții avem zile în care stăm așa și nu ne convin lucrurile din jur, dar nu m-am lăsat niciodată afundată.

Știam că e o chestie exterioară și că sunt mult prea puternică. Nu stau să-mi plâng mie de milă.”, a mai spus vedeta.

Cele mai dificile momente ale Taniei Budi a fost atunci când a renunțat la televiziune.

„Când am trecut de la televiziune la afaceri a fost un pas destul de greu. A durat niște ani. Am început cu fratele meu niște afaceri pe care ne era destul de greu să le susținem, să le ducem mai departe, să investim. Niciodată n-am vrut totul de pe o zi pe alta.”, a mai spus Tania Budi.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Soțul Andreei Tonciu, atacat cu cuțitul în trafic: „În ce lume trăim?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies