Mădălina Pamfile, prima reacție după absența de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nu se pune problema unei descalificări”

Mădălina Pamfile, prima reacție după absența de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile, prima reacție după absența de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Mădălina Pamfile le-a explicat fanilor de ce a lipsit de la filmări.

Concurenta emisiunii fenomen de la Kanal D a spus tot adevărul despre absența sa din platoul „Bravo, ai stil! Celebrities” pe contul sau personal de Instagram, acolo unde fanii au asaltat-o cu sute de mesaje în legătură cu acest subiect.

Citeste si: Oana Radu se mută cu soțul ei într-o casă nouă! Suma pe care au plătit-o pentru apartamentul de lux: „Mi se pare o performanță”

Mădălina Pamfile iese din platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile iese din platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Mădălina Pamfile, adevăratul motiv pentru care a lipsit de la filmări

După ce o bună perioadă de timp au existat discuții aprinse între ea și Nicoleta Dragne, ba mai mult decât atât Mădălina Pamfile a și ieșit din platou, fanii s-au așteptat ca acesta să fie motivul principal pentru care nu a fost la filmări, însă este vorba despre cu totul altceva.

Mai mult decât atât, telespectatorii emisiunii s-au gândit ca Mădălina Pamfile a fost descalificată, însă atât Ilinca Vandici, cât și ea au confirmat ca vestea absenței a fost data producției în timp util, astfel ca nu a fost încălcat regulamentul competiției.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Foarte sinceră și deschisă, Mădălina Pamfile a confirmat anunțul prezentatoarei „bravo, ai stil! Celebrities” conform căruia ar fi plecat din țara din cauza unor probleme de familie.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

Mădălina Pamfile, prima reacție după absența de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile, prima reacție după absența de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

„Am primit destul de multe mesaje și aș vrea să vă povestesc despre ceea ce se întâmplă acum.  Noi între filmări avem pauze de câteva zile și se pot întâmpla foarte multe lucruri. Faptul că eu am fost absentă aseară se datorează altor motive pe care o să le vedeți.

Nu se pune problema unei descalificări din cauza unei discuții pentru că discuții vor exista tot timpul și nu doar la televizor ci și în viață privata. Nu se pune problema că din cauza unei discuții, cineva să fie eliminat.

Un contract nu stă în niste discuții, stă în mai mulți termeni pe care noi trebuie să îi respectam și nu discuția în sine a făcut că eu să absentez.

Nu cred că trebuie să le luam nici noi foarte personal și nici cei de acasă. Sunt discuții și tot timpul vor fi. Noi suntem la televizor și e mult mai ușor să judeci de pe margine. Se întâmplă că în viață privata doua persoane să nu fie pe aceeași linie", a mărturisit Madalina Pamfile pe Insta Story. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Niculina Stoican, mesaj impresionant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Printre lumini și umbre...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies