Mădălina Pamfile vorbește despre fiecare concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum le-a caracterizat pe Nicoleta Dragne și Ioana Filimon

Mădălina Pamfile, părere despre fiecare concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile, părere despre fiecare concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fosta concurentă a emisiunii de modă și-a caracterzizat colegele de platou! Iată ce a spus despre fiecare

Invitată în platoul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Clebrities” Mădălina Pamfile și-a făcut curaj și a vorbit despre tot ceea ce a însemnat pentru ea experiența participării la competiția de modă. Mai mult decât atât, tânăra a acceptat să vorbească despre fiecare fostă colegă în parte, mărturisind sincer cum le-a văzut în timpul filmărilor.

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici își demonstrează curajul în noul episod al emisiunii „Nu te supăra, frate”. Află cine câștigă provocarea

Mădălina Pamfile vorbește despre Nicoleta Dragne
Mădălina Pamfile vorbește despre Nicoleta Dragne[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălina Pamfile vorbește despre fiecare concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cu bune și cu rele, Mădălina Pamfile nu mai are acum motiv de ceartă, astfel că a vorbit frumos despre fostele ei colege. Surpriza cea mai mare a fost aceea că nu a insinuat absolut nimic nici când a venit rândul rivalei ei, Nicoleta Dragne.

Viviana Sposub: „Mi se pare o fata foarte inteligenta și o admir foarte mult!"

Adina Halas:  „Mi se pare femeie din toate punctele de vedere.  Când ea vorbește, celelalte tac. Știe să se impună, știe să își duca propoziția până la capăt chiar daca simte emoție ea își continua propoziția să fie înțeleasă."

Anda Adam:  „Mi se pare o fata buna. Nu mă așteptam, Anda fiind cea care iți pune la dispoziție tot ce are.

O fata foarte buna!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mellina: „Nu am apucat prea mult să stau în competiție cu ea.  Mi se pare drăgălașă!"

Nicoleta Dragne:  „Mi se pare curajoasa.  Nu îi este frica de discuții, nu îi este frica de situații.

E foarte curajoasa. Are foarte mare încredere în ea."

Raluca Dumitru:  „Este foarte dezinvolta, daca este într-un mood, ai pus o muzica sau ai creat o poveste, iți intra în pielea personajului."

Ruxi:  „Ruxi este foarte dezinvota, foarte spontata, creativa..."

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram! La cine se referă fashion editorul: „Eu nu vă pot da decât block!”

Mădălina Pamfile vorbește despre Ioana Filimon
Mădălina Pamfile vorbește despre Ioana Filimon[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălina Pamfile, prima reacție după descalificare

Pamfile a vorbit despre descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și pe contul său personal de Instagram, acolo unde a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o și

ajutat-o în competiție.

Mai mult decât atât, aceasta le promite fanilor că nu se va da bătută și că le va pregăti multe alte surprize pe viitor, chiar dacă nu mai este în show-ul de modă.

„După cum ați aflat, drumul meu in competiția “Bravo, ai stil” s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate.   Va mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu in competiție 🥂♥️

Mădălina Pamfile, părere despre fiecare concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Mădălina Pamfile, părere despre fiecare concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Nu mă asteptam sa primesc atata energie buna din partea publicului și va mulțumesc, va mulțumesc ca ați rezonat cu mine! 💓💓 Va promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigura ca o sa va placa!”, a scris Mădălina Pamfile pe Instagram.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies