Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram! La cine se referă fashion editorul: „Eu nu vă pot da decât block!”

Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram
Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare! Cine a intrat în vizorul fashion editorului

Maurice Munteanu este una dintre cele mai apreciate persoane publice de la noi din țară. Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut schimbări radicale în doar câteva luni, a slăbit enorm și a adoptat un stil aparte la nivelul tunsorii, însă nu toți urmăritorii lui i-au aplaudat decizia. După ce a scăpat de cele 20 de kilograme în plus, mulți au îndrăznit să îi trimită mesaje în care îl acuză fie că folosește diverse filtre sau că a mers să se opereze pentru a ajunge la această formă.

Ei bine, Maurice Munteanu nu s-a mai putut abține și le-a dat replica haterilor.

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”

Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram
Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram

Folosirea filtrelor și operațiile estetice nu îl reprezintă de nicio culoare pe juratul emisiunii de modă de la Kanal D, iar acest lucru a fost confirmat chiar de el.

Într-un mesaj acid pe rețelele de socializare, Maurice Munteanu spune că dacă acele persoane vor continua să comenteze într-o notă negativă, vor fi restricționate de pe contul lui.

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit

23 de kg. 

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la  repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel.

Eu nu vă pot da decât block” , a scris Maurice Munteanu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

Maurice Munteanu a slăbit enorm!
Maurice Munteanu a slăbit enorm![Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu și-a schimbat radical look-ul!

Maurice Munteanu s-a schimbat radical, acum că a slăbit considerabil, și-a ales o altă tunsoare și și-a dat barba jos. Se poate vedea cu ochiul liber că fashion editorul trece printr-o perioadă excepțională și chiar el a recunoscut pe rețelele de socializare că se simte foarte bine și că radiază de fericire de când a slăbit. 

Postările sale de pe conturile de socializare sunt inedite și de-a dreptul boeme, exact așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, iar alegerile lui vestimentare fac ravagii printre vedete și foste concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Acum că și-a schimbat radical look-ul, secțiunile de comentarii de la fiecare postare sunt pline cu diferite comentarii de la admiratori, colegi și prieteni.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Maurice Munteanu a anunţat o nouă regulă la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce impune juratul: „Încep de azi pentru că ...”

Maurice Munteanu a slăbit enorm!
Maurice Munteanu a slăbit enorm![Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu este una dintre cele mai apreciate și cunoscute personalități din lumea modei și se bucură de foarte mult succes și susținere din partea fanilor săi.

Mai mult decât atât, o bună parte din telespectatorii show-ului fenomen de la Kanal D îi tot scriu pe Instagram și recunosc faptul că sunt cu ochii în emisiune datorita părerilor sale pertinente pe care le are despre tot ceea ce înseamnă modă. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp! Ce regretă cel mai mult tânăra: „Zilele acestea mi-am dat seama...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies