Mădălina și George au părăsit Puterea Dragostei! "Eu bag mâna în foc că o să rămân toată viața cu George!”

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei  4 martie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei
George si Madalina de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei 4 martie - Mădălina a părăsit competiția după ce și-a făcut bagajul!

Imaginile durerii pentru mulți ai fani ai cuplului format din Mădălina și George. Toate evenimentele nefericite produse în casa Puterea Dragostei, i-au făcut pe cei doi să părăsească emisiunea. Cum probabil mulți au crezut că este doar un joc de culise, se pare că lucrurile sunt reale și cei doi au oferit declaratii la ieșirea din casă. Lacrimi au curs șiroaie pe obrajii concurentelor atunci când și-au luat “La revedere!” de la una dintre cele mai îndrăgite fete de la Puterea Dragostei.

Nici măcar Cristina Miahela Dorobanțu nu i-au mai putut îndupleca pe Mădălina și George pentru a nu părăsi competiția!

Totul a degenerat după ce Alexandra a sărit s-o bată pe Mădălina. Pentru că nu a mai rezistat, George a sărit în apărarea iubitei sale și i-a amenințat pe toți că își pregătește bagajul pentru a pleca de la Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei 4 martie- Concurentele au plâns în hohote când Mădălina a părăsit competiția!

În timp ce iubita lui își împacheta lucrurile, a precizat: “Eu am vrut să stau până în gală ca să vă mulțumesc din tot sufletul că l-am întâlnit pe George! Restul nu mă interesează.. Insigna și banii nu m-au interesat niciodată. Nu mai suport.. am obosit. Eu am cedat! Nu mai suport pentru că se minte foarte mult. Nu sunt respectată, nu mă lasă să vorbesc când vreau eu.

Vă mulțumesc că aici l-am cunoscut pe George și o să rămânem toată viața, dar mai mult.. nu mai pot! Aleg fericirea…”, a comentat Mădălina în timp ce plângea în hohote.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 4 martie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei
Cristina Mihaela vorbeste cu Madalina[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mădălina vrea să părăsească Puterea Dragostei! Ce a declarat concurenta?!

Cristina Mihaela: “Vă mulțumesc amândurora că ați făcut parte din această competiție!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mariana și Aya au fost cele care s-au îmbrățișat minute în șir cu Mădălina în timp ce plângeau ca niște copii. După ce și-a luat bagajul, cuplul a  făcut câteva destăinuri în afara platoului de filmare.

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 4 martie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei
Mariana o imbratiseaza plangand pe Madalina[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei scoasă din platou de echipa de producție, după o bătaie cu Aya!

George: “Nu se poate..

a devenit numai mahala, amenințări și bătaie.. Îmi pare rău, dar nu ne putem confrunta cu așa ceva! Eu puteam, dar ea nu poate... că este femeie și știu toți ce fel de femeie este. Vrem să plecăm! Astăzi, mâine, vrem să plecăm!”

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 4 martie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Mădălina: “De o lună de zile sunt înjosită și sunt făcută “cu ou și cu oțet”! Nu mai rezist! Eu psihic am căzut. Aici m-au făcut să înnebunesc pur și simplu. Alexandra asta vrea și asta i-am dat! Eu bag mâna în foc, că o să rămân toată viața cu George!”

George: “Plecam de astăzi, dar din respect pentru voi am zis să stăm până în gală. Noi va mulțumim pentru că în acest format ne-am întâlnit marea dragoste!”, a încheiat George revoltat.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mădălina vrea să părăsească Puterea Dragostei! Ce a declarat concurenta?!

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies