Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!
Mariana a plâns în hohote! Cristian Comanici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei!

Puterea Dragostei 28 februarie - Durere în suflet pentru Cristian Comanici! Rareș i-a spus "sare pe rană"!

Emisiune Puterea Dragostei a dat emoții fanilor pentru o situație limită în care au fost puși Cristian Comanici și Mariana. Concurentul s-a enervat la maximum și a solicitat plecarea din emisiune! Ceea ce i-a pus capac a fost faptul că Rareș se pare că nu a dispărut din peisaj.

Acesta i-a trimis Marianei în casa Puterea Dragostei, un imens buchet de trandafiri. Dorința lui Cristian Comanici de a pleca din casă a șocat-o pe Mariana.

Râuri de lacrimi au curs pe obrajii concurentei cu părul bălai.

Puterea Dragostei 28 februarie- Mariana a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l convinge pe Cristian Comanici să nu părăsească emisiunea!

Citeste si: Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mariana în timp ce plângea în hohote: “Ce vină am eu că el a ajuns să aibă sentimentele pe care le are pentru mine?! Eu nu i-am făcut nimic. Toată lumea spune că eu sunt vinovată! Eu sunt vinovată că un om ajunge să mă iubeasca pe mine? Întotdeauna am fost atât de proastă încât m-am gandit la alții și nu la mine. El nu mi-a greșit cu nimic, dar eu nu pot să simt ce simte el.”

Într-o furie imensă, Cristian Comanici a început să își strângă bagajele: “Să vină Rareș să își facă relație, să fie fericit! Nu mă interesează! Eu am 8 luni de când sunt singur și mă chinui.. fac tot ce pot eu și nu îmi iese nimic. Nu o să stau aici să fiu nefericit! Vreau să mă duc acasă! Să mă lăsați pe mine în pace că eu vreau să plec acasă!”

Citeste si: Andrei si Aya formeaza noul cuplu de la Puterea Dragostei! "DA! Suntem un cuplu!"

Afară din platou, Cristian a specificat din nou: “Poate să vină și Beyonce și mama lui Beyonce în casă… Nu mă interesează nicio femeie! Mă interesează doar Mariana și atât. În emisiunea asta nu va mai exista nicio femeie pentru mine! În orice colțișor din casa asta mă gândesc la Mariana..

Că mă uit pe scări, că mă uit pe scaun.. o văd pe Mariana! Nu va putea fi aici niciodată o femeie pentru mine! Nu concep!”, a încheiat acesta plin de nervi.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andrei si Aya formeaza noul cuplu de la Puterea Dragostei! "DA! Suntem un cuplu!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies