Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei  27 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei
Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după o răfuială cu Alex! “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!”

Puterea Dragostei 27 februarie - Mariana a cedat nervos după un scandal cu Alex!

Ultima ediție a emisiunii Puterea Dragostei a avut în centrul atenției una dintre cele mai “vechi” concurente ale show-ului de pe tărâmurile turcești.

Mariana a avut parte de un incident nu tocmai pe placul ei, ce s-a lăsat cu părăsirea platoului de filmare. După multele încercări de a formă un cuplu în casă, se pare că după Mariana s-au tot aprins câțiva concurenți.

Puși la zid de către concurenta, aceștia au încercat în fel și chip sa ii topească inima “de gheață” acesteia. Cel care a încercat din răsputeri s-o cucerească a fost Cristian Comanici și ulterior Rareș. Ultimul chiar la ieșirea din competitie a precizat că nu o să înceteze în a lupta pentru inima Marianei și crede că la un moment dat o să reușească.

După un scandal între Seya, Mariana și Romeo… Alex intervine în cearta lor și o sărută pe furiș pe Mariana.

Puterea Dragostei 27 februarie- Mariana a părăsit platoul emisiunii din cauza lui Alex!

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 27 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei

Citeste si: Scandal de proporții între Andrei Luca și Lucian, noii concurenți de la Puterea Dragostei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

După acest sărut pasional ce a șocat toți concurenții, Alex precizează: “Nu ai zis tu că vrei un bărbat care să te ia mai tare?!” și fuge din platou… Șocată, Mariana

nu a stat pe gânduri și a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei în încercarea de a-l pune la punct pe Alex pentru gestul făcut! O luptă corp la corp cu o a două încercare a lui Alex de o săruta din nou, a scos-o efectiv din sărite pe concurentă.

Plină de nervi, Mariana și Alex s-au întors în platou și aceasta i-a dat o replică dura: “Gura! Nici măcar nu m-ai sărutat! Mi-am pus părul pe față …

Alex: “Am urme de ruj pe față!”

Youtube puterea dragostei - Gala puterea dragostei de azi - Favoriti puterea dragostei azi - Sondaj puterea dragostei - puterea dragostei 27 februarie - Votez puterea dragostei ro - puterea dragostei

Citeste si: Cazi a amenințat-o cu bătaia și pumnul, pe Andrada de la Puterea Dragostei. "Te bat, fraiero!"

Mariana: “Măi, dar potolește-te odată! Te omor! Lasă-mă!” și îl lovește cu palma peste față! Pentru că a supărat-o foarte tare pe Mariana, Cazi, Romeo și Andrei i-au oferit o lecție lui Alex.

L-au luat pe sus și l-au dus în baie pentru a-i face un duș rece.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies