Mădălina și George de la Puterea Dragostei sunt aproape de despărțire! “Îmi vine să plâng…”

George de la Puterea Dragostei suparat
George de la Puterea Dragostei suparat

Mădălina și George de la Puterea Dragostei și nu mai știu cum să rezolve problemele din cuplu!

Unul dintre cele mai iubite cupluri ale emisiunii Puterea Dragostei  a început să aibă tensiuni și discuții puternice în contradictoriu. Mădălina și George, căci despre cei doi este vorba, nu prea se mai înțeleg….

Sunt câteva luni bune de când practic se văd zilnic și au diverse teme de discutat. Probabil și din cauza orelor interminabile de filmare, cei doi porumbei nu par a mai fi într-o relație bună și armonioasă.

Conjunctura face că posibila ruptura între cei doi să apara exact după ce relația de prietenie dintre Mădălina și Andrada s-a rupt…

Probleme în paradis! Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au certat încontinuu și problemele lor par să se adâncească mai mult!

George: “Eu vin și îți spun de 100 de ori că aici nu sunt oameni.. si tu vii și îmi spui că înainte de toate suntem oameni.

Suntem într-o competiție și cineva dacă vrea să spună că “ești așa”… Nu ai cum să demonstrezi contrariul. Tu nu mai spune că poți să demonstrezi, că nu poți să demonstrezi! Sunt niște afirmații care se fac între noi! Andrada poate să afirme ce vrea ea! Spune-mi tu mie cum poți să demonstrezi că nu mi-ai pus tu pe mine, că s-o votezi pe ea!

Madalina si George de la Puterea Dragostei
Mădălina și George de la Puterea Dragostei se ceartă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!

Mădălina și George sunt în pragul despărțirii?

Spune-mi și mie de ce te enervezi? Care sunt nervii tăi? De o luna de zile vin și vorbesc cu tine aceleași lucruri și văd că efectiv îți intră pe-o ureche și-ți iese pe altă ureche.

Tu nu vrei să înțelegi! Dacă tu ai văzut foarte bine ce face Andrada, dacă tu știi că ai fost lângă ea.. de ce vii aici si stai și te enervezi pentru Andrada? Explică-mi și mie de ce… Ai văzut odată, de două ori, de trei ori.. de ce continui să faci același lucru? Doamneeee, m-ai zăpăcit! M-ai terminat cu încrederea. Tu nu înțelegi ce vorbesc eu, unde trăiești?”, a comentat George nervos.

George și Mădălina de la Puterea Dragostei nu se mai înțeleg
George și Mădălina de la Puterea Dragostei nu se mai înțeleg[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Alexandru a părăsit emisiunea Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!

Mădălina: “Pe mine mă deranjează pentru că lumea crede! Nu pot să demonstrez. Andrada a stat 6 luni lângă mine.. Și acum vine și spune că eu te-am pus pe tine s-o votezi pe ea! Dacă ai vorbi mai calm, crede-mă că te-aș înțelege că sunt la un pas de tine și te aud. Sunt sensibilă și îmi vine să plâng…”, a comentat Mădălina în timp ce încerca să se calmeze.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Philip și Berna de la Puterea dragostei vor deveni părinți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies