Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!
Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!

Certurile și tensiunile create în emisiunea Puterea Dragostei au făcut-o pe Mariana să cedeze!

În ultima perioadă Mariana, concurenta emisiunii Puterea Dragostei, a trecut prin clipe mai grele. Certurile și tensiunile acumulate în show-ul de pe meleagurile turcești, se pare că au început să îi dăuneze. Din cauza nervilor acumulați în atâtea săptămâni de emisiune, Mariana a cedat!

Totul a pornit de la o discuție la masă între Cristian Marinescu, Mariana și Rareș. Marinescu i-a reproșat acesteia că are momente când este teatrală și falsă…

Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, după ce a fost acuzată de falsitate

Mariana i-a răspuns direct: “Nu sunt teatrală! Nu am acum să joc teatru! Dacă mie îmi vine să plâng în momentul asta, eu plâng că mă doare sufletul!”

Dezbaterile de la masa au facut-o pe Mariana sa cedeze!
Dezbaterile de la masa au facut-o pe Mariana sa cedeze![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bătăi inimaginabile între Izabelle și Daiana de la Puterea Dragostei! "Aici trebuie să fii pe tupeu, pe bătaie! Îi arăt eu ei!"

Rareș: “De ce te doare sufletul?”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mariana: “Din cauza acestor oameni falși din jurul meu!”, în timp ce se ridică și pleacă de la masă cu lacrimi în ochi. Această părăsește platoul emisiunii trântind ușa după ea.

Mariana a parasit platoul emisiunii Puterea Dragostei!
Mariana a parasit platoul emisiunii Puterea Dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Maria și Alexandra, BĂTAIE în platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Șobolanule! A trebuit să săriți două pe mine?!”

În culisele emisiunii Mariana a început să plângă, iar Cristian Comanici, Alexandru și Nicos au venit s-o consoleze.

Mariana: “Va rog frumos să mă lăsăți aici, singură! Într-adevar, am o stare foarte proastă și mă abțin de foarte multe zile că m-am săturat că toată lumea asta din casă să vină și aducă tot felul de lucruri, când nu se uită la ei.

Uitati-va la voi și apoi veniți sa vorbiti despre alte persoane!”

Nicos: “Mariana, tu deja știi ce se întâmplă aici! Nu trebuie să plângi!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mariana plangand in culise
Mariana plangand in culise[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mariana: “Uite că sunt eu mai proastă și pun la suflet tot ce se întâmplă în competiția asta! Nu mă interesează că vede cineva că plâng eu! Dacă mă doare sufletul o să plâng! Nu o stau aici și să îmi pun o masca, că totul este bine și roz! Niciodată în viața asta! Nu sunt de fier! Sunt om și cedez! Și nu au decât să mă înțepe până la infinit, chiar nu mă interesează.

Oricum toată lumea știe că sunt sensibilă și în momentul în care mă deranjează ceva, plâng! Toată lumea știe lucrul asta încă de la început!”

Într-un moment de sinceritate maximă, cu lacrimi în ochi acaesta povestete un moment tragic din viața ei: “ Eu în momentul în care mi-am pierdut tatăl am căutat ca bărbatul de lângă mine să fie un bărbat care să mă protejeze și să aibă grijă de mine! Cum pot eu să îmi iau un bărbat care nu este în stare să facă nimic pentru mine! Eu nu

văd asta în nimeni! În momentul în care voi vedea lucrul acesta voi lua decizia!”, a comentat această în timp ce își ștergea lacrimile de pe obraji.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Comănici, îndrăgostită din nou? „Da, îmi place cineva!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies