„Mai am ovule congelate.” Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil. Ce planuri de viitor are jurnalista

„Mai am ovule congelate.” Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil. Ce planuri de viitor are jurnalista
„Mai am ovule congelate.” Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil. Ce planuri de viitor are jurnalista

Mara Bănică a petrecut mulți ani în lumina reflectoarelor, participând la emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Zi de zi, alături de gazdă și de alți invitați speciali, ea a contribuit la construirea unei emisiuni care nu a fost pe placul tuturor persoanelor.

Mara Bănică a exprimat o stare de confuzie în ceea ce privește dorința de a avea sau nu un al treilea copil. Ea a împărtășit motivele care o fac să oscileze în această decizie. Totodată, a vorbit despre provocările de a fi mamă a doi copii și despre problemele cu care se confruntă în creșterea copilului mai în vârstă.

Citește și: “Pentru noi, părinții, este foarte greu!” Ce decizie a luat Rona Hartner cu privire la relația cu fiica sa, Rita

Mara Bănică, despre un al treilea copil

Mara Bănică se bucură de prezența și dragostea celor doi copii ai săi, un băiat și o fată. Într-un interviu exclusiv, vedeta a dezvăluit că a început să ia în considerare posibilitatea de a avea și al treilea copil, dar încă nu este decisă.

„E o discuție, să știi că ne-am pus problema asta.

Mai am niște ovule congelate și le vom ține 5 ani, așa e procedura și pe măsură ce trece fiecare an, eu deja am intrat în al doilea, mă gândesc că până la urmă tot o crimă e. Pe de altă parte, mă gândesc nu la faptul că mi-e mie greu sau că nu mă duce organismul, ci la faptul că fac 50 de ani și am doi copii și aș vrea să îi aduc cât mai târziu în momentul în care eu nu o să mai fiu.
E singurul motiv pentru care pun întrebări așa.",
a declarat Mara Bănică.

Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil
Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mara Bănică a revenit în lumina reflectoarelor

După o perioadă dedicată creșterii și îngrijirii fetiței sale, Mara Bănică simte că a sosit momentul să se reîntoarcă în lumea media și să-și reia activitatea în organizarea de evenimente.

Cu dorința de a fi din nou activă și implicată în industria evenimentelor, jurnalista a luat decizia de a se întoarce la ceea ce o pasionează și cunoaște într-un mod aparte.

„Am revenit la muncă, ca să zic așa. Eu organizez demult evenimente, toată lumea știe cu copilul meu, cu statul acasă, dar nu prea mai pot să stau și în plus, cei de la brandul cu care colaborez sunt prietenii și nașii fetiței mele și le fac evenimentele de peste 10 ani.",

a mărturisit Mara Bănică, la WOWnews.

Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil
Mara Bănică a vorbit despre al treilea copil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu puteam, nu era genul meu.” Mara Bănică a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Am făcut lucrul ăsta pentru bani.” Mara Bănică, declarații din culisele carierei sale în televiziune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies