”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu!" Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri despre Maria Ciobanu. Cine era solicitat la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu!
”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu!" Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri despre Maria Ciobanu. Cine era solicitat la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Gheorghe Turda declara in exclusivitate care au fost soliștii pe care soții Ceaușescu îi îndrăgeau si chemau la petrecerile lor.

Gheorghe Turda, un renumit solist de muzică populară, a dezvăluit preferințele lui Nicolae Ceaușescu pe care le avea la petrecerile sale, pentru a menține atmosfera. De asemenea, a menționat și criteriile dure pe care soliștii trebuiau să le îndeplinească pentru a participa.

Ministerul Culturii stabilea lista artiștilor

Solistul a declarat că mulți artiști vorbesc despre faptul că au întreținut atmosfera la petrecerile soților Ceaușescu.

Iată motivul pentru care Maria Ciobanu a fost tăiată de pe listă!

”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu, dar vă spun eu care era, de fapt, lista cu artiștii acceptați. Eram așa: eu, Ștefania Rareș, Ileana Sărăroiu, Doina Badea, Cleopatra Melidoneanu, Dorin Teodorescu, Gică Petrescu, Nicolae Nițescu și orchestra. Doar ei se aflau pe lista întocmită de Ministerul Culturii.

Nimeni altcineva nu-și permitea să facă lista, nici Cabinetul nr.1 și nici Cabinetul nr. 2. Maria Ciobanu nu prea era solicitată la recepțiile oficiale, din cauza cancanurilor cu Ion Dolănescu de la vremea aceea”, a declarat artistul pentru Ego.ro

Ce a spus Gheorghe Turda despre Maria Ciobanu

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Diana Șucu și viața de familie

Întâmplări neașteptate în timpul recitalului Ștefaniei Rareș

Gheorghe Turda a vorbit și despre un episod neplăcut prin care a trecut Ștefania Rareș, colega sa de scena. Nicolae Ceaușescu a fost însoțit de câinii lui de pază la petrecere, lucru care a produs un eveniment neașteptat.

”Țin minte că, la Ședința de la Neptun, în timpul recitalului Ștefaniei Rareș, câinele lui tovarășul a început să latre rău.

S-a oprit orchestra, Nicolae Ceaușescu a mers să-l potolească pe Corbu, câinele lui, care era tare fioros. Lui Ceaușescu îi plăceau câinii, îi ținea pe post de bodyguarzi, chiar și la chefuri.”, a mărturisit solistul.

De asemenea, a mai dezvăluit și faptul că Nicolae Ceaușescu avea patru artiști preferați, aceștia formând “careul cu ași”,  denumire pusă de Aristide Buhoiu, care îl însoțeau peste hotare mereu când călătorea.

”În aceste vizite eram invitați doar eu, Maria Ciobanu, Sofia Lipoveanca și Ștefania Rareș. Eram ”Careul de Ași”, așa ne spunea Aristide Buhoiu. Noi am fost ași în delegația prezidențială, din Mexic, în 1978, alături de Corul Madrigal și de trupa de balet de la Ansamblul Rapsodia Română”, a dezvăluit Gheorghe Turda.

Citeste si: ,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies