Mai avea puțin până la naștere și visa în fiecare noapte oameni morți. La operația de cezariană medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

Mai avea puțin până la naștere și visa în fiecare noapte oameni morți. La operația de cezariană medicii au rămas stană de piatră:
Mai avea puțin până la naștere și visa în fiecare noapte oameni morți. La operația de cezariană medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o intamplare socanta, care cu siguranta o va urmari pentru tot restul vietii.

Totul a inceput cu cateva luni inainte ca ea sa nasca. In mod bizar, incepuse sa viseze in fiecare noapte oameni morti. Se trezea tipand si ajunsese sa ii fie frica sa mai doarma. Totul a culminat cu punctul in care a intrat intr-o coma profunda, medicii care o supravegheau fiind bulversati de cursul evenimentelor.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă renunţi la masturbare timp de 4 săptămâni

Cand s-a trezit era in pragul nasterii, dar lucrurile neobisnuite au continuat: ea nu isi mai amintea ca este insarcinata si nu mai recunostea pe nimeni, nici macar pe sotul ei.

Citeste si: Copiii sirieni visează să moară, să ajungă în rai și să nu mai sufere. Raportul Salvați Copiii

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

La operatia de cezariana doctorii au descoperit un lucru socant: in interiorul corpului, langa fat, femeia avea ceva ce semana cu o tumoare cu par, pe care au indepartat-o.

In cele din urma totul s-a lamurit: ciudata excrescenta era cel mai probabil un frate geaman care s-a absorbit in corpul ei si nu a mai apucat sa vina pe lume.

Citeste si: Poţi avea şi tu boala Ronei Hartner: tumoră colon. Simptome pe care nu trebuie să le ignori, E FATAL şi nu doare în stadiul incipient

Acest lucru, combinat cu sarcina, probabil au declansat o serie de reactii negative in subconstientul femeii. Din fericire totul s-a terminat cu bine iar acum atat ea, cat si copilul, sunt in afara oricarui pericol.

sursa: antena3.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Rona Hartner si-a sunat notarul sa isi faca testamentul. Declaratii de pe patul de spital. Care e starea artistei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies