„Mai devreme sau mai târziu te vede Dumnezeu.” Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitate. Comediantul a vorbit deschis despre acest subiect

„Mai devreme sau mai târziu te vede Dumnezeu.” Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitate. Comediantul a vorbit deschis despre acest subiect
„Mai devreme sau mai târziu te vede Dumnezeu.” Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitate. Comediantul a vorbit deschis despre acest subiect

Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, în cadrul unui interviu recent. Iată care este părerea comediantului despre acest aspect!

Cătălin Bordea este un actor foarte iubit și apreciat în România, iar de când a intrat în lumea showbiz-ului, a câștigat mulți fani care îl susțin în orice moment. Carisma și sinceritatea sunt doar câteva dintre calitățile care l-au ajutat să devină un om iubit de public.

Citește și: Cine este logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. „Eu îi anunț pe cei care vor să mă despartă de Adriana și tot bagă strâmbe, că eu o iubesc în continuare."

Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitate

 Într-un podcast recent, Cătălin a vorbit deschis despre infidelitate într-un cuplu, susținând că ar trebui să fie considerată o infracțiune și să fie pedepsită ca atare. Deși a spus acest lucru în glumă, el a subliniat seriozitatea problemei și a evidențiat importanța loialității într-o relație.

„Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile.

Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală. Dacă eu îți sparg casa tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură. În momentul în care înșeli pe cineva îi distrugi o parte din viață.
Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r.hBordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie
”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ului lui Alex Morar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitate
Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitate[Sursa foto: Facebook]

Cătălin Bordea a ajuns la terapie, după show-ul de aventură din America

Cătălin Bordea a fost sincer și a mărturisit că a avut nevoie de ajutor terapeutic, după ce a participat la un show-ul din America împreună cu Nelu Cortea și au ieșit învingători. El a realizat că existau anumite probleme care îl afectau și că nu a vrut să le recunoască până atunci.

„Da, și încă fac (n.r. terapie). Este o chestie foarte importantă. Eram împotriva înainte, dacă îmi ziceai că mergi la psiholog… Eu eram moldovean până la capăt. Eram cu chestii de alea ”Nu-mi permit să fac terapie, nu-mi permit să intru în depresie”. Unde mergi? (…). Am avut toate chestiile astea, până acum. După America după ce m-am întors, am început cu terapie, cu citit foarte mult.

Acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă. Mi-a dispărut frica la un moment dat. După două săptămâni am avut atac de panică, am zis „gata”, iar după mi-a dispărut frica. M-am întors acasă și am intrat în alte frici, d-astea de relații personale, și am realizat că nu mai vreau. Nu mai vreau să-mi fie frică. Vreau să ajung să dețin controlul sau dacă îmi este frică de ceva să merg mai departe, așa cum s-a întâmplat și acolo”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Alexia Eram. „Nu îmi place să fiu singură… în general!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies