“Mai las-o încolo de proastă. Trebuia să-l lase dacă era nenorocit.” Ce s-a întâmplat în viața Anamariei Prodan

“Mai las-o încolo de proastă. Trebuia să-l lase dacă era nenorocit.” Ce s-a întâmplat în viața Anamariei Prodan
“Mai las-o încolo de proastă. Trebuia să-l lase dacă era nenorocit.” Ce s-a întâmplat în viața Anamariei Prodan

Vedeta a vorbit în ultimul interviu pentru WOWnews despre ce schimbări a făcut în viața sa.

Într-o discuție chiar pe pontonul proaspăt reamenajat al casei sale de la Snagov, Anamaria a făcut o serie de mărturisiri legate de tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioada din viața sa.

Cu sinceritate, vedeta a specificat că în toată perioada căsniciei cu Laurențiu Reghecampf, aceștia au făcut cea mai bună pereche. După despărțirea de antrenor, fiica Ionelei Prodan a spus că mereu și-a pus întrebarea, dacă la 50 de ani o mai poate lua de la capăt.

Anamaria a știut mereu să treacă peste greutăți și s-a gândit mereu la copiii săi, mai ales că aceștia aveau nevoie de susținere morală și financiară.

Ce schimbări a făcut Anamaria Prodan

Citește și: „Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ.” Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată

Citește și: „La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Am renunțat la tot.” Sarah Dumitrescu, adevăratul motiv pentru care nu are încă un iubit

Anamaria Prodan: “Toți vecinii s-au speriat când au văzut ce fac.”

Anamaria Prodan:   Am schimbat totul. Asta este cumva noua înfățișarea a familiei, începând de la casă, curte, amintiri, absolut tot.

Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul. Am terminat acum doua luni, mai avem mici chestii de făcut. Uite, de exemplu, aștept cordonul care va merge din bară în bară, așa frumos ca în port am făcut. Mai avem mici chestii, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Într-o dimineață ne-am trezit așa, toți și ne uităm erau o grămadă de construcții, pontonul foarte mic, un garaj care obtura toată vederea.
Era ceva urât, ceva rău. Vezi așa, așa se întâmplă. Te trezești pe noapte ca dintr-un vis și vezi că nimic nu e cum trebuie să fie. Știi ce e ciudat? Sunt revenirile la viață, așa între ghilimele. Deci eu, în momentul despărțirii de Laurențiu, când ne-am trezit dimineața și am deschis geamurile, ne-am uitat așa… Era ceva înghesuit ceva rău. Și am coborât cu copiii, ne-am uitat și a.
zis: “OK, mami. Reamenajare.” Am și noroc cu Rebecca ca a terminat Marangoni.

Mi-a zis: “Uite, eu o să fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos și o să avem cea mai frumoasă cărticică de pe lac.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Hai sa facem așa.” Așa am dărâmat tot ce era înainte. Toți vecinii s-au speriat când au văzut ce fac. Culori, absolut tot.

Cornelia Ionescu: Ce culoare era înainte?

Anamaria Prodan: Un portocaliu, ceva foarte rău. Mai, eu am dormit foarte mulți ani, să știi că am avut perna glugă. Da, eu dormeam,  uite așa, mergând pe stradă, mai în glumă, mai în serios.

Cred că Dumnezeu întotdeauna ia cumva ce nu este bun din viețile noastre. Dacă ești om bun și ai sufletul curat, Dumnezeu să știi că întotdeauna o să o să-ți ia ceva și o să-ți dea ceva de miliarde de ori mai bun. Eu cred foarte tare în chestia asta și am văzut în toți acești ani, că în loc să mă scufund cum își doreau toți, ieșeam practic la suprafață. Cumva eu am fost undeva pe fundul mării și nu realizam că nu mai aveam oxigen aproape deloc. Dumnezeu mi-a dat șansa asta și mulțumesc că încet m-a ridicat și când am scos capul și am văzut cât de frumoasă este viața și ce clar pot să văd lumea și ce mândră pot să stau în fața tuturor și cât de mult pot să construiesc. Am înțeles că n-ai nevoie să faci niciun compromis în viața asta doar pentru a da bine în ochii lumii.

Pentru că eu am trăit foarte, foarte mulți ani doar pentru a da bine în ochii lumii, doar pentru a nu mă face de râs doar pentru a arăta că nebunia și disperarea mea de a avea o familie perfectă se poate realiza cu orice chip, dar nu merită. Avem o singură viață și dacă nu o trăim, înseamnă că suntem foarte proști.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cornelia Ionescu: De unde îți vine forța asta de a te ridica mereu de a o lua de la capăt, pentru că la ceea ce ți s-a întâmplat ție și la statutul tău, era totul foarte dificil.

Anamaria Prodan: Lumea nu înțelege. Lumea vede ceva de genu: “Mai las-o încolo de proastă. Trebuia să-l lase dacă era nenorocit. Hai lasă că are bani, nu contează!”

Pentru noi a fost un dezastru. Am zis de multe ori că nu mai vorbesc. Eram atât de dezorientată. La un moment dat, vedeam bucuria tuturor. Eu vedeam, Laurențiu n-a văzut-o și nici n-o vede încă. Când o să vadă, o să fie prea târziu pentru el! Era cumva o bucurie de grup.” a spus Anamaria Prodan pentru WOWnews.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Am renunțat la tot!” Sarah Dumitrescu, adevăratul motiv pentru care nu are încă un iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies