Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei, surprinși în oraș în timpul pandemiei: „Dar vouă chiar nu vă este rușine?”

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei au ignorat sfaturile Andreei Mantea și au încălcat regulile, văzându-se în fața emisiunii. Ce au făcut.

În plină epidemie de coronavirus, mai mulți concurenți de la Puterea dragostei au ignorat toate regulile și au fost surprinși în oraș.

Andreea Mantea le-a atras atenția în emisiunea de aseară să fie mai responsabili în această perioadă grea pentru lume și să nu considere o glumă tot ce se întâmplă în jurul lor. De asemenea, staff-ul emisiunii s-a preocupat să le asigure concurenților toate măsurile de siguranță și de igienă, pentru ca toată lumea să fie ferită de noul coronavirus.

Citeste si: Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice! Imagini unice!

Deși trebuia să intre în emisiune începând de ieri, concurenții mai au de așteptat până să îl revadă pe Andy, deoarece i s-au făcut analize și așteaptă pentru a vedea dacă este sigur să fie cu ceilalți concurenți în casă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Oprică a fost extrem de dezamăgită să afle că Andy nu poate intra mai repede, însă siguranța tuturor este pe primul loc.

Citeste si: Berna și Phillip, la un pas de despărțire din cauza unui artist celebru

Fanii emisiunii Puterea dragostei au fost extrem de mirați să vadă că mai mulți concurenți au ignorat sfaturile tuturor și au ieșit în oraș.

concurenti
concurenti

Ligi, Marius, Andreea Pirui, Daiana, Roxana, Gabi, Turcu și Cătălin au fost surprinși în oraș, pentru a sărbători ziua de naștere a Daianei. Deși în emisiune se ceartă în fiecare zi, Roxana și Cătălin au îngropat securea războiului și au petrecut împreună, deși sfaturile tuturor sunt să stăm în casă și să evităm aglomerația.

Cum au reacționat fanii

Dar vouă chiar nu vă este rușine? Nu aveți pic de omenie, de bun simț?
După ce că este ce este afară, voi ieșiți ca niște idioți? Lăsând la o parte asta, voi chiar nu aveți respect nici măcar 0,01%??? Vă puneți poze, vă lăudați că vă întâlniți, mare ieșire ce aveți voi pe afară....vă certați precum câinii în emisiune, apoi vă pupați în fund?! Să vă fie rușine, nu vă mai crede nimeni.”

, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca şi Livian s-au împăcat!? Fotografia care arată că formează, din nou, un cuplu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies