Majda, adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu tatăl său: „L-am găsit și tot ce l-am rugat a fost să nu mai iasă din viața mea. Mi-a spus să îi trimit niște bani!”

Majda, adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu tatăl său: „L-am găsit și tot ce l-am rugat a fost să nu mai iasă din viața mea. Mi-a spus să îi trimit niște bani!”
Majda, adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu tatăl său: „L-am găsit și tot ce l-am rugat a fost să nu mai iasă din viața mea. Mi-a spus să îi trimit niște bani!”

Între actriță și tatăl său biologic s-a creat din nou o ruptură.

Majda a fost recent invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, acolo unde a dezvăluit că nu mai păstrează legătura cu tatăl său biologic.

Majda, dezamăgită de tatăl său

Citește și: Majda, mărturisiri dureroase despre tatăl său: „Mi-au spus că nu mai este în viață. Aveam un tablou cu tata și mă urcam pe el și îi spuneam să mă ia în brațe. Așa credeam eu că mă ia în brațe.”

Majda, adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu tatăl regăsit
Majda[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Am o obsesie. Să vedeți acum câte suplimente și tratamente o să fac eu.” Ce schimbare a ales să facă Majda Aboulumosha și de ce nu este mulțumită de rezultatul obținut

Părinții Majdei s-au despărțit când vedeta avea o vârstă foarte fragedă, iar ulterior aceasta a crezut pentru o bună perioadă că tatăl său nu mai este în viață.

Cu toate acestea, Majda nu a renunțat la dorința de a-l regăsi pe tatăl său, lucru ce s-a și întâmplat în urmă cu câțiva ani. Acum, însă, frumoasa brunetă a dezvăluit că a rupt din nou legătura cu părintele său.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

El cu mama a avut o poveste de dragoste aici, poveste de dragoste lungă, din care am fost eu, primul lui copil. El a plecat și mi-a spus că și el a crezut că eu am murit. Diferența a fost că și mie mi s-a spus că el a murit, nu când eram mică, ci când eram mare. Cu toate acestea, am continuat să mă ghidez după visul meu și după dorința mea.

Credeam că Dumnezeu o să îmi îndeplinească asta și am continuat să îl caut. L-am găsit și tot ce l-am rugat a fost să nu mai iasă din viața mea. Iar a ieșit prin asta. Poate că el are o explicație. Filmam destul de târziu și mi-a dat un mesaj în care mi-a spus să îi trimit niște bani. Nu asta era problema. Problema a fost că eu am înțeles ca el să îmi trimită și i-am dat mamei mesajul și am întrebat-o de ce vrea să îmi trimită bani.
Subconștientul meu refuza practic să înțeleagă. Mama mi-a zis că îmi cere bani și să o las să îi trimită un mesaj în care să-i spună și ea ce are pe suflet. Am lăsat-o. Mami a fost cu mine la aeroport când m-am întâlnit cu el. A fost lângă mine în momentul în care am făcut Crăciunul împreună, pentru că știa că asta e povestea mea din cap. Eu când eram mică nu îi scriam lui Moș Crăciun că vreau jucării, ci că vreau o masă cu familia mea
.”, a povestit Majda.  

Majda, adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu tatăl regăsit
Majda[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cristina Șișcanu vorbește despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, pentru a ține un bărbat alături! „Nu îl ține lângă tine faptul că îi gătești nu știu ce mâncăruri delicioase!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies