Majoritatea companiilor municipale dispar. Ce a declarat Nicușor Dan

nicusor dan despre companiile municipale
Nicușor Dan vine cu un alt anunț îngrijorător, de data asta legat de companiile municipale

Nicușor Dan vorbește despre locurile de muncă ale angajaților companiilor municipale înființate de vechea administrație.

Nicușor Dan a vorbit marți seară, la un post de televiziune, despre majoritatea companiilor municipale care vor dispărea. Ce a declarat Primarul General al Capitalei.

Nicușor Dan, despre dispariția companiilor municipale

Nicușor Dan a specificat că dintre companiile municipale vor rămâne în picioare STB-ul( compania pentru transport public) dar și Termoenergetica plus Energetica. 

Primarul General al Capitalei a spus că angajații companiilor municipale care vor dispărea, vor fi preluați de către primărie, dar managerii vor rămâne fără joburi.

Citeste si: Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de a părăsi scena politică, în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare  

„Asta-i viața, da!”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a fost întrebat în cât timp se va întâmpla această schimbare majoră.

nicusor dan companii municipale declaratie
șefii companiilor municipale riscă să-și piardă locurile de muncă[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Eu sper ca foarte curând, noua majoritate din Consiliul General să numească noile Adunări Generale, care să numească noile Consilii de Administrație, cu mandat să lichideze, adică să întrerupă contractele și bineînțeles, acolo unde sunt colective importante de oameni și valoroase, să le aducă către Administrație”, a declarat Nicușor Dan.

Cât despre alegerile parlamentare, Nicușor Dan are convingeri ferme pe care nu ezită să le facă publice.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, despre partidul AUR: "Își are originile în Partidul Comunist..."

„Eu în momentul acesta sunt foarte fericit că trei ani și jumătate nu mai avem alegeri. Am avut azi o ședință de Consiliu General, pe care am pregătit-o cu PNL și USR PLUS. Toate proiectele pe care le-am propus au trecut de votul acestei majorități. Avem o majoritate care guvernează Bucureștiul și sunt foarte fericit cu această situație”, a spus Primarul General al Capitalei.

"Nu vreau să intru într-o polemică cu USR-ul și nu vreau, mai ales, să merg eu cu analiza pe care, sigur, foarte multă lume o face despre numeroasele discuții în spațiul public între aceste partide care urmau să guverneze. Nu vreau să intru cu analiza în această zonă”, a adăugat acesta.

nicusor dan despre companiile municipale declaratie
angajații companiilor municipale nu își vor pierde locurile de muncă[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Întrebat de ce a votat cu PNL la alegerile generale, Nicușor Dan a declarat: „Am fondat USR, am plecat din USR acum trei ani şi jumătate(...) Și am expus public 6 argumente pentru care am spus că voi vota şi am şi votat PNL. În momentul de faţă sunt un primar independen t, nu sunt membru al unui partid politic. Cu toate astea, pentru că urmau niște alegeri foarte importante pentru România, am ieșit în spațiul public și am spus: 1.

oricât de tare vă displace clasa politică, ieşiţi la vot pentru că e important, iată că a fost important, ne-a trecut glonţul pe la ureche şi 2. dintre opţiunile politice, care sunt departe de a fi perfecte în România, eu votez PNL și iată vă explic de ce” 

 

 

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Carantină totală în București?! Marcel Ciolacu: „Nu se poate altfel."

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de a părăsi scena politică, în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare  

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies