MAKING OF “Îmi place dansul”. Imagini, în exclusivitate, din culisele celui mai spectaculos show de dans

MAKING OF “Îmi place dansul”. Imagini, în exclusivitate, din culisele celui mai spectaculos show de dans
MAKING OF “Îmi place dansul”. Imagini, în exclusivitate, din culisele celui mai spectaculos show de dans

MAKING OF “Îmi place dansul”. Imagini, în exclusivitate, din culisele celui mai spectaculos show de dans

#Cum se pregatesc prezentatorii, juratii si concurentii emisiunii de la Kanal D, inainte de filmari

Show-ul “Imi place dansul” le aduce telespectatorilor, in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, evolutii spectaculoase ale concurentilor, intr-o ambianta demna de un adevarat spectacol. In spatele imaginilor de pe micul ecran se afla creativitatea a unei intregi echipe. Fiecare editie a grandiosului show este rezultatul muncii unei armate de  profesionisti: cameramani, regizori, make-up artisti, producatori, suntetisti.

Inainte de comanda “Actiune!”, concurentii isi repeta si pun la punct ultimele miscari de dans, regizorul si producatorii emisiunii fac ultimele ajustari pentru ca prin camerele de filmat sa se capteze adevaratul spectacol pus in scena de concurentii de la “Imi place dansul”.

Kanal D va prezinta, in exclusivitate, imagini din culisele show-ului “Imi place dansul”, difuzat in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00.

In cabina juratilor, dar si in cea a concurentilor este forfota mare. Fiecare dintre acestia se pregateste intens de spectacolul dansului: machiaj, coafuri, probatul tinutelor din fiecare zi de filmare, miscarile de incalzire inainte de a intra in lumina reflectoarelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pregatirea concurentilor inainte de show necesita un intreg arsenal stilistic, echipa de make-up si hairstyling face totul pentru ca dansatorii sa se simta ca niste adevarate staruri.

Sunt situatii in care nici machiajul corporal nu este neglijat de catre make-up artisti.

Toate elementele grafice, luminile, muzica, vestimentatia, décorul sunt gandite intr-o maniera aparte, pentru fiecare evolutie, astfel incat prestatiile artistice ale concurentilor sa fie unice.

Citeste si: Ioana Ginghină și-a pus botox și a pozat sexy! Imaginea care i-a lăsat fără aer pe admiratorii actriței

Citeste si: Marina Voica a împlinit 83 de ani! Cum arată azi celebra solistă FOTO

Citeste si: Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Sunt instalate 9 camere de filmat, fixe si mobile, care capteaza fiecare miscare de pe platoul “Imi place dansul”. Pentru ca telespectatorii sa aiba cel mai bun loc in “tribuna”, din fata televizoarelor, editie de editie, producatorii show-ului se asigura de acest lucru prin regia si montajul la cele mai inalte standarde. Pe parcursul filmarilor “Imi place dansul”, producatorii sunt in contact permanent cu operatorii, regizorii de platou, managerul de scena si echipa tehnica. Calitatea sunetului este asigurata de numeroasele lavaliere si headset-uri, proiectate la cele mai inalte standarde tehnice si tehnologice.

In fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un show total, “Imi place dansul”, plin de provocari pentru concurenti.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies