Mama Cristinei Țopescu locuia în București, nu în străinătate! De ce nu și-a sunat fiica de Revelion

Mama Cristinei Țopescu
Mama Cristinei Țopescu

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu.

Multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat în ultimii ani între Cristina Țopescu și mama ei de ce femeia a alertat pe nimeni atunci când fiica sa nu a mai răspuns la telefon, având în vedere că era singura sa fiică. Medicul Monica Pop a făcut o dezvăluire uriașă despre Rodica Țopescu, prima soție a lui Cristian Țopescu. Deși toată lumea credea că femeia locuia în Germania sau în Suedia, adevărul este altul.

„Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina.

Monica Pop
Monica Pop

Citeste si: Cristinei Țopescu i se făcea rău în timp ce se afla în direct! De ce boală suferea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: „Să moară cu câinii ei”

Citeste si: Surpriză de proporții! Ştefan Bănică, la incinerarea Cristinei Țopescu! Ce a făcut artistul la Crematoriu și cu cine a plecat de la funeralii!

A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o”

Moartea unei cățelușe în preajma sărbătorilor a afectat-o foarte tare pe Cristina Țopescu, iar acesta a fost și motivul pentru care și-a pus, spune medicul Monica Pop, ”un scut împotriva oamenilor”. Chiar și mama ei știa despre această supărare a fiicei sale, și tocmai de aceea nu a sunat-o în noaptea de Anul Nou și a preferat să o lase singură, până când se liniștește.

„Cristina se izolase.

Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei.
Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a mai spus medicul la același post de televiziune.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: „Să moară cu câinii ei”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies