Mama Geta, mesaj pentru hoții care au furat banii familiei: „Să ferească Dumnezeu”

Mama Geta
Mama Geta le-a transmis un mesaj celor care au furat banii familiei

Ce spune mama Geta despre faptul că hoții i-au intrat în casă și au plecat cu o sumă importantă de bani.

Mama Geta este extrem de afectată după ce fiul său, Culiță Sterp, a rămas fără o sumă importantă la începutul lunii iulie, atunci când casa lor a fost prădată de hoți.

Mama lui Culiță a vorbit despre această nenorocire, la scurt timp după ce Culiță Sterp a anunțat că oferă o recompensă de 25000 de euro pentru oricine poate da informații despre hoții care au intrat în casă și au plecat cu un seif care cântărește peste 100 de kilograme, în care Culiță Sterp își ținea toate economiile.

„Parcă și-a băgat Dracul coada în toată povestea! Numai așa îmi explic situația. Fiindcă am vrut, pentru prima data în viață să merg la mare. Și l-am rugat pe Iancu să mă ducă, într-un weekend. Acasă a rămas fata cea mică, Geta!

Care a trebuit și ea să plece, fiindcă avea de susținut un examen la Cluj, într-o zi de luni. Ei bine, exact în acest interval, de doar o zi, două, cât a rămas casa goală, au acționat și hoții, care ne-au furat seiful cu totul.

Urma să-l zidească Culiță la el în casă, dar până atunci a zis că-l ține la mine, în casa sa natală. Și s-a dus!”, a povestit Geta Sterp, situația creată în familia sa, chiar la începutul lunii iulie atunci când nimeni nu se afla acasă. Mama Geta se afla la mare cu Iancu, iar Geta era la examen, în timp ce Culiță se afla la concerte.

 

Culita Sterp frati
Culita Sterp mai are trei frati[Sursa foto: Facebook Culita Sterp]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa

Deși Poliția a intervenit la scurt timp, până în acest moment nu s-au găsit făptașii, iar membrii familiei Sterp speră că cineva le va oferi un pont în legătură cu jaful.

„Poliția mi-a spus că ce facem noi, adică faptul că am anunțat public că oferim recompense în bani celor care ne vor oferi informații despre făptași, le îngreunează ancheta. Însă ei ce fac de trei săptămâni? Nimic!

Singurul lucru pe care mi l-au putut spune e că în casă ar fi pătruns cel puțin patru persoane, care au furat seiful. Normal, că seiful ăla trebuia cărat de patru zdrahoni, altfel nu-l mișcai cu una, cu două.

Aveam bani în seif, aproape 200.000 de euro. Mulți erau ai lui Culiță, care m-a rugat să-i țin pentru o vreme acolo. Așa că el este principalul păgubit. Toți banii ăia erau munciți. Nu furați! Munciți de copiii mei! Așa că sunt sigură că Dumnezeu ne va face dreptate. Într-un fel sau altul, se vor întoarce la noi. Și dacă hoții îi vor cheltui pe păcănele, tot vom afla! Iar dacă își vor lua mașini, va fi și mai simplu.
Le vom vinde mașinile și ne vom recupera banii. Dumnezeu nu doarme. Dacă vom fi sănătoși, ne vom recupera paguba de acum, fără doar și poate!”, a mai spus Geta Sterp, care a amintit că este vorba desore o sumă de aproximativ 200000 de euro.

Citeste si: Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Familia Sterp
Familia Sterp trece printr-un mare necaz, dupa ce hotii le-au intrat in casa[Sursa foto: Facebook Culita Sterp]

Citeste si: „Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!

 

Ce mesaj are mama Geta pentru hoți

Simpatica femeie se bucură că nu a fost nimeni acasă în momentul jafului, pentru că s-ar fi putut întâmpla o nenorocire și mai mare dacă fiica acesteia ar fi fost în locuință. În plus, mama Geta are un mesaj pentru cei care au plecat cu economiile familiei.

„Să ferească Dumnezeu să ajung clipa să-mi fac eu singură dreptate!”.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Culiță Sterp oferă recompensă pentru cei care îi pot da indicii despre hoți! Cât este dispus să scoată din buzunare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies