Mama Geta traversează o perioadă foarte dificilă! Ce se întâmplă în culisele familiei Sterp: „În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Mama Geta
Mama Geta

Mama artistului a postat un mesaj cel puțin neobișnuit pe rețelele de socializare! Ce se petrece în familia Sterp chiar acum?

Familia Sterp este cât se poate de sinceră și deschisă publicului larg, astfel că în scurt timp a devenit foarte cunoscută și apreciată de mulți români. Mama Geta, cea care a crescut singură patru copii, a devenit o vedetă pe YouTube și pe Instagram, mai ales după ce fiul ei, celebrul artist Culiță Sterp, a început să posteze din ce în ce mai multe clipuri cu ea pe Internet. Femeia este cunoscută și pentru faptele pline de bunătate pe care le face, însă puțini știu care a fost de fapt viața ei înainte de a deveni cunoscută.

Mama Geta s-a despărțit de soțul ei, tatăl celor patru copii pe care îi are, în urmă cu mai mult timp, acesta alegând să plece definitiv din casa în care locuiau. Deși Culiță Sterp și frații lui îl mai vizitează din când în când, mama Geta nu vrea să mai audă de el.

Citeste si: Ileana Sterp s-a mutat cu familia ei! Cum arată penthouse-ul în care locuiește acum sora mai mare a lui Culiță Sterp

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta, mesaj îngrijorător pe Instagram!

Cu toate că lucrurile în familia Sterp păreau că merg excelent, mama Geta dezvăluie acum tot adevărul. În urmă cu scurt timp, femeie a distribuit un mesaj cel puțin neobișnuit pe rețelele de socializare care i-a pus pe gânduri pe fani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”. Un alt mesaj postat de aceasta face referire la singurătate, însă nimeni nu știe exact ce se întâmplă cu adevărat în viața ei, dat fiind faptul că nu a dorit să ofere mai multe detalii în acest sens. 

„Ai grijă de tine! Pentru că într-o zi vei realiza că doar pe tine te ai! În viață ești singur.

Iar în mormânt la fel!”, se arată în clipul postat de mama Geta pe Instagram.  „Degeaba fugi de ceea ce ți-a dat Dumnezeu să duci. Tot cu El te vei întâlni peste tot”, sunt rândurile pe care mama Geta le-a distribuit la InstaStory.

Citeste si: Culiță Sterp, cadou de senzaţie din partea soției lui! Artistului nu i-a venit să creadă: „Restul familiei care o să vină...”

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Geta Sterp, vloguri emoționante despre mama ei!

Geta Sterp publică în mod regulat pe Youtube diferite filmulețe în care se află mama Geta, capul familiei Sterp, despre care se știe că nu a avut întocmai o viață ușoară.

Femeia și-a crescut singură copiii, iar în ultimul vlog postat, Geta Sterp a rugat-o pe aceasta să povestească, în fața tuturor, episodul în care i-au fost arse hainele de către fostul ei soț.

„Mi-a interzis să port tocuri. M-am dus la râu să spăl hainele, eram fericită că am fost la nuntă cu el, cu voi toți, am făcut rost de bani să cinstim.

Când am venit de la rău, am văzut în curte un foc, nu era ca acum și era o bucată de material negru. Vai, ăla mi-a fost gândul. Mi-a dat foc la costumul negru, nou-nouț. Am crezut că s-a năruit cerul pe mine. M-am săturat, nu m-am mai dus la muncă. Am răbdat-o și pe asta. Mi-a părut așa rău de costumul ăla. Doar atunci l-am luat pe mine", a posvestit Mama Geta.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mama Geta, pe zi ce trece mai mândră de Beni, copilul de suflet al familiei. Băiatul a emoționat-o până la lacrimi: „Ești fericit”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies