Ileana Sterp s-a mutat cu familia ei! Cum arată penthouse-ul în care locuiește acum sora mai mare a lui Culiță Sterp

Ileana Sterp
Ileana Sterp

Sora lui Culiță Sterp s-a multat într-un penthouse împreună cu familia ei!

Ileana Sterp, sora mai mare a artistului, a reușit să își ducă la bun sfârșit marele vis. Ileana s-a mutat cu întreaga ei familie într-un nou apartament, de acolo de unde a filmat un vlog în care a împodobit și bradul alături de socra ei, cea care i-a ajutat foarte mult la curățenie. Dani, soțul Ileanei Sterp, a lucrat cot la cot cu cei care au construit și au făcut finisajele interioarelor, semn că a fost foarte implicat și dornic să finalizeze proiectul cât mai repede, pentru a se muta toată familia înainte de a veni perioada sărbătorilor de iarnă.  

Citeste si: Geta Sterp răspunde acuzațiilor conform cărora familia ei îl exploatează pe Beni! Ce a spus sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Ileana Sterp și familia ei, primul Crăciun în noul apartament!

Ileana, alături de mama soacră, Dani și fetița lor, Carla, au împodobit bradul din noua locuință împreună, moment în care cei doi soți au purtat o discuție care i-a adus multe zâmbete mamei soacre.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Geta, pe zi ce trece mai mândră de Beni, copilul de suflet al familiei. Băiatul a emoționat-o până la lacrimi: „Ești fericit”

Ileana Sterp și fetița ei, Carla
Ileana Sterp și fetița ei, Carla[Sursa foto: Captură YouTube]

Ileana: Aoleu, dar eu ce să mai zic că mă trezesc de o sută de ori pe noapte, dragă! Se trezește fiica ta de multe ori și e obositor.."

Dani: „Doarme de la 6 și se mai scoală la 9. E făină povestea?!

Ileana: „Vrei să zici că rolul de mama este foarte ușor, nu? Cam acesta este bradul nostru.

Carla s-a trezit și este foarte încântată. Mami, am făcut treaba bună? Cât ești de frumoasă, mami. Ești cel mai frumos cadou de sub brad, scumpa mea. Noi am terminat aici, suntem așa de obosiți.

Nu mai avem mult, dar am cărat o groază de chestii și le-am lăsat acolo, oale, tigăi, farfurii, tot felul de minuni. Mai trebuie să facem curățenie în baia de serviciu. În fiecare zi am programări la salon. Vrem ca masa de Crăciun să o facem la noi cu toată familia. Și de Revelion vom stă acasă"



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ileana Sterp, mărturisiri despre relația dintre ea și Culiță Sterp! Ce regretă cel mai mult tânăra: „Zilele acestea mi-am dat seama...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies