Geta Sterp răspunde acuzațiilor conform cărora familia ei îl exploatează pe Beni! Ce a spus sora lui Culiță Sterp

Beni și Iancu Sterp
Beni și Iancu Sterp

Geta Sterp a dezvăluit adevărata povestea a micuțului Beni, copilul adoptat de familia ei.

Beni, puștiul luat în grijă de familia Sterp, nu a avut o viață tocmai ușoară. Acum se bucură de toate lucrurile pe care le are din partea lor, de faimă și de dragoste, dar nu a avut parte de așa ceva până acum, căci copilăria lui a fost un adevărat coșmar. La vârsta de doar 4 ani, Beni a fost dus de către părinții lui la casa de copii, acolo unde a fost tratat foarte dur.

Citeste si: Nicoletei Dragne nu îi este rușine cu trecutul ei! Ce a făcut în Anglia fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Beni și Iancu Sterp
Beni și Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Geta Sterp, despre adevărata poveste a micuțului Beni

Geta Sterp pare că este cea mai atașată de Beni, iar ca drept dovadă a făcut în urmă cu mai mult timp și un vlog cu el în care îl roagă să povestească în fața tuturor cum au decurs ultimii ani din viața lui și de ce și-a dorit atât de mult

să rămână în sânul familiei Sterp. 

Pustiul a spus că și-a dorit foarte mult să simtă iubirea unei familii, asta pentru că până să-i cunoască pe ei nu a știut ce înseamnă să fie protejat și iubit. Băiatul de 13 ani îi ajuta la treburile casnice, merge la oi și face cât poate anumite activități pe care i le dă mama Geta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Beni:  „Mama Geta înseamnă pentru mine o mamă pe care nu am avut-o atâția ani. Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mamă. Nu știu ce este ăla tată. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o soră mai mare”

Geta Sterp:  „Niciodată nu ți-a zis nimeni, Beni, dragul meu! Noi ne-am găsit în mama Geta liniștea și alinarea după ce taică-miu a plecat de 10 ani de acasă.

Ea a fost foarte puternică. Atunci când nu e tată, e dureros, dacă mama nu e lângă tine cu un sfat, să te ajute...La Beni a lipsit cu desăvârșire. Pe Culiță îl vede ca un naș. Când vrea să se însoare, vrea să îi fie naș”.

Citeste si: Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei? Mesajul subtil pe care l-a făcut public fosta gimnastă: „M-ai lăsat, dar totuși nu uita...”

Geta Sterp a dezvăluit adevărata povestea a micuțului Beni
Geta Sterp a dezvăluit adevărata povestea a micuțului Beni[Sursa foto: Instagram]

Geta Sterp răspunde celor care au spus că Beni este exploatat

Vlogul făcut cu Beni i-a adus tinerei un val de aprecieri din partea celor care o urmăresc. Foarte mulți fani de pe YouTube au felicitat-o atât pe ea, cât și pe cei din familia Sterp pentru faptul că îi asigură micuțului Beni un viitor foarte bun. Chiar și așa, printre reacțiile oamenilor se află și câteva comentarii negative.

Unii spun că cei din familia Sterp îl muncesc pe Beni până la epuizare, lucru care a enervat-o la culme pe sora lui Culiță.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

Geta Sterp a dezvăluit adevărata povestea a micuțului Beni
Geta Sterp a dezvăluit adevărata povestea a micuțului Beni[Sursa foto: Instagram]

Geta Sterp a ținut să lămurească întreaga situație și a spus public faptul că Beni îi ajută la treburile casnice exact așa cum poate, drept pentru care nimeni vreodată nu a pus presiune pe el. Puștiul este foarte săritor când vine vorba de ajutor pentru ei, iar pe lângă acest lucru se mai duce și la școală, îndemnat și încurajat de mama Geta care nu îl scapă nici măcar o clipă din ochi.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, este însărcinată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies