Mama Geta, pe zi ce trece mai mândră de Beni, copilul de suflet al familiei. Băiatul a emoționat-o până la lacrimi: „Ești fericit”

Mama Geta și Beni
Mama Geta și Beni

Reacția pe care a avut-o mama Geta este de-a dreptul emoționantă! Cum a reușit să o facă Beni atât de mândră?

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp, a ajuns la un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, iar acest lucru se datorează în special lui Culiță, dat fiind faptul că l-a ajutat pe băiat cu orice avea nevoie. La rândul lui, Beni este foarte recunoscător și se oferă mereu să îi ajute pe cei din familie la aproape toate treburile casnice, lucru foarte apreciat de mama Geta. 

Citeste si: Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însăcinată anul ăsta...”

Beni și Culiță Sterp
Beni și Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Mama Geta, pe zi ce trece mai mândră de Beni

Puștiul este foarte iubit în familia Sterp, iar ca drept dovadă aceștia l-au ajutat ori de câte ori a avut nevoie, i-au cumpărat haine noi și s-au ocupat de educația lui.

De ziua lui de naștere, frații i-au organizat o petrecere senzațională, cu baloane, pizza și tort, iar pe lângă toate acestea i-au cumpărat și un telefon mobil de ultima generație. De Sfântul Nicolae, Beni a primit în ghetuțe o mulțime de dulciuri, la fel ca toți copiii, semn că este foarte iubit și apreciat de familia Sterp.

În urmă cu puțin timp, mama Geta a avut parte de o surpriză foarte mare din partea lui Beni! Aflați chiar în fața casei, Culiță Sterp i-a filmat lângă zeci de găleți pline cu brânză proaspătă adusă de la stână, munca

fiind datorată și puștiului, care a primit multe cuvinte de laudă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Culiță Sterp: „ Beni, ai văzut că ai făcut mulți urmăritori, ești fericit?"

Beni: „Da...Vă  mulțumesc foarte mult. Am făcut multă brânză!"

Mama Geta:  „Uite câtă brânză am adunat amândoi..."

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp
Beni, copilul de suflet al familiei Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Beni, puștiul adoptat de familia Sterp

Beni provine dintr-o familie numeroasă care nu are foarte multe posibilităţi financiare. Băieţelul mai are şapte fraţi şi lucrează la familia Sterp, împreună cu Mama Geta la stâna de oi.

„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș El nu provine dintr-o familie cu condiții.

Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile.

A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele", a declarat mama lui Culiţă Sterp în urmă cu mai mult timp.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii! Artista a spus tot adevărul: „Nu există un singur vinovat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies