„Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci. Desculță umblam. Nu aveam nicio treabă.” Mirela Vaida, copilărie autentică la sat! Ce dialog a avut vedeta cu Valentin Sanfira

„Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci. Desculță umblam. Nu aveam nicio treabă.” Mirela Vaida, copilărie autentică la sat! Ce dialog a avut vedeta cu Valentin Sanfira
„Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci. Desculță umblam. Nu aveam nicio treabă.” Mirela Vaida, copilărie autentică la sat! Ce dialog a avut vedeta cu Valentin Sanfira

Mirela Vaida a identificat diferențe semnificative între copilăria sa și cea a copiilor din ziua de astăzi. Vedeta a purtat o discuție cu Valentin Sanfira despre copilăria autentincă la sat.

Mirela Vaida este mămica a trei copii pe care încearcă să îi crească în cel mai autentic mod posibil, implicându-i în activitățile gospodărești și ducându-i cât de des se poate la țară, în natură.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Valentin Sanfira, interpreta de muzică populară a vorbit cu colegul său de breaslă despre diferențele semnificative dintre copilăria lor și cea a generației copiilor Mirelei Vaida.

Cum și-a petrecut Mirela Vaida copilăria

Citește și: Ce a dezvăluit Mirela Vaida despre băiețelul ei de doar 4 ani jumătate. Tudor i-a făcut o surpriză neașteptată mamei sale!

Mirela Vaida, copilărie autentică la sat!
Mirela Vaida alături de soțul și copiii săi [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am cumpărat aici un teren și de atunci le tot povestim copiilor ce loc minunat este. I-am adus să vadă locul.” Mirela Vaida vrea să-și construiască o casă departe de aglomerația din București!

Cei doi interpreți de muzică populară au depănat amintiri din copilărie, descriind modul în care funcționa viața simplă de la sat, acolo unde copiii mâncau ce găseau și părinții erau mult mai relaxați în procesul de creștere al copiilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mirela Vaida: Eu nu știu cum de nu am murit.

Știu că plecam dimineața odată cu vacile și mă întorceam seara odată cu gâștele, dar eu nu știu ce mâncam.”

Valentin Sanfira: „Mâncam de pe câmp, prune mere.”

Mirela Vaida: Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci, mere acre, perje, le băgam cu sare din aia mare grunjoasă.”

Valentin Sanfira: „Toamna mai găseam gutui. Și coceam, făceam focul pe câmp.”

Mirela Vaida: La mine era cu păpușoiul, cu porumbul, da. Sau ce mai aveam de la oameni. Nu știu, făcea mama cuiva gogoși, aducea în drum, mâncam toți din ea, o scăpam pe jos, o dădeam, o scuturam și mâncam. Nu am murit. Desculță umblam, nu știu cum de nu m-am înțepat că acum nu mai pot nici prin iarbă să mai merg.”

Valentin Sanfira: „Mergeam desculți și țin minte că avea mama o vorbă. Îi spuneam că mi-a intrat un mărăcine și zicea: Lasă că îl scoți duminică că e sărbătoare. Adică să mergi mai departe, să-ți faci treaba.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mirela Vaida: Luam un ciob, scoteam ciobul de sticlă din talpă și plecam mai departe.”

Valentin Sanfira: „Da, se umplea cu pământ. Nu aveam nicio treabă.”

Mirela Vaida: Noi nu am avut cască la bicicletă. Nu aveam nici bicicletă. Trecea unu, dacă avea bicicletă, trecea pe stradă și fugeam după el și ne urcam pe portbagajul ăla.

Valentin Sanfira: „Dacă avei bicicletă ca băiat în sat, aveai gagici.”, a fost dialogul dintre cei doi interpreți de muzică populară.

Mirela Vaida, copilărie autentică la sat!
Mirela Vaida alături de soțul și copiii săi [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Ce crezi că rămâne să cheltuie toți banii? Eu am transpirat pentru ei. Eu nu dau împrumut, nu fac din astea de caritate, nu.” Când va beneficia fiul Monicăi Tatoiu de banii mamei sale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies