„Se face diferența prea mare”. Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară?

Mirela Vaida
Mirela Vaida își mai dorește un copil

Mirela Vaida are o familie numeroasă, dar acest lucru nu o face să nu își mai dorească un copil. Iată ce a spus artista în cadrul unei emisiuni TV.

În prezent, Mirela Vaida  se bucură din plin de familia ei și de cei trei copii pe care îi are, dar acest lucru nu o oprește pe prezentatoarea TV să își dorească să fie mamă din nou.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

 

Mirela Vaida își mai dorește un copil

Mirela Vaida este una dintre artistele foarte apreciate de la noi și își încântă de fiecare dată fanii. Ea are o familie mare și frumoasă, iar copiii ei îi aduc în fiecare zi zâmbetul pe buze. În cadrul unei emisiuni TV, ea a menționat că și-ar mai dori un copil sau chiar doi, dar cât mai rapid, deoarece nu vrea ca diferența de vârstă dintre aceștia să fie una foarte mare.

Mirela Vaida
Mirela Vaida își mai dorește un copil[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soţul Mirelei Vaida. "Este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş.. şi îi place pentru că acolo sunt ardelenii lui."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Prezentatoarea TV  are doi băieți, Tudor și Vladimir, și o fetiță, Clara.

Ea se ocupă foarte frumos de creșterea copiilor și le oferă tot ce are mai bun. Este o mamă model și în egală măsură cu artistă la fel bună. Mirela Vaida se ocupă foarte bine de copii, dar în același timp nu își neglijează deloc cariera.

Mirela Vaida
Mirela Vaida își mai dorește un copil[Sursa foto: Facebook]

În familia Mirelei Vaida au existat gemeni 

Citeste si: Mirela Vaida, bolnavă de ziua ei: „Sper să nu fiu mai rău”

În momentul de față, artista nu a planificat nimic, dar nu știe ce se va întâmpla pe viitor. Mirela Vaida a menționat că în familia ei există gemeni, iar bunica ei a avut gemene, care din păcate, nu au trăit.

„Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală.

Atunci sunt șanse.(...) Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare. Și, după aceea, te obișnuiești cu ei mari. Nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată”, a mărturisit Mirela Vaida, pentru  playtech.ro. 

 

 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies