Mâncarea pe care a pregătit-o Geta Sterp la ceaun și anunțul pe care l-a făcut pentru cumpărătorii din online. „Cât de curând vom începe să facem din nou, să livrăm pentru voi.”

Mâncarea pe care a pregătit-o Geta Sterp la ceaun și anunțul pe care l-a făcut pentru cumpărătorii din online. „Cât de curând vom începe să facem din nou, să livrăm pentru voi.”
Mâncarea pe care a pregătit-o Geta Sterp la ceaun și anunțul pe care l-a făcut pentru cumpărătorii din online. „Cât de curând vom începe să facem din nou, să livrăm pentru voi.”

Geta Sterp a pregătit mâncare pentru întreaga familie și a dezvăluit un anunț important pentru toți cumpărătorii din online.

Geta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte numeroase momente din familie. Este cunoscută și apreciată pentru hărnicia de care dă dovadă și pentru faptul că nu ezită de fiecare dată se întindă o mână de ajutor cu toate treburile casei, mai ales la stâna de oi pe care familia o deține. A rămas pe lângă casă, așa cum și mama Geta a declarat de multe ori și a oferit de fiecare dată ajutor atunci când a fost nevoie.

Când vine vorba despre oi, aceasta ajută cu toate treburile ce țin de stână, dar și la prepararea produselor din lapte de oaie și carne.

Ce mâncare delicioasă a pregătit Geta Sterp la ceaun

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Berbecuț la ceaun
Berbecuț la ceaun[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Geta Sterp nu renunță la treburile casnice, chiar dacă este însărcinată! Ce activități face tânăra graviduță?„Astăzi sunt la bucătărie. Avem mulți oameni la adunat de prune, ca să facem vin ars.”

Conexiunea pe care Geta Sterp o are cu urmăritorii ei este specială, iar aceasta dezvăluie mereu anumite detalii din viața ei personală, dar și despre afacerea familiei.

De această dată, Geta a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care arătat cum pregătește un berbecuț la ceaun, cu piure și mămăliga, fiind printre mâncărurile preferate ale familiei. Aceasta a venit și cu un anunț pentru clienții din online, iar împreună cu mama Geta vor începe să pregătească din nou pastramă de oaie, pe care o vor pune în vânzare pentru toți iubitorii, așa cum a făcut și anul trecut.
Familia Sterp pregătește de fiecare dată preparate delicioase din lapte de oaie și carne, pe care le vinde la magazin sau la piață, dar și în mediul online, pentru cei aflați la distanță, dar care își doresc să se bucure de ele. 

„Ce faceți voi? Astăzi, de dimineață, m-am apucat și am aprins focul la ceaun și am făcut o carne de berbecuț. Vreau să fac și piure cu mămăligă.

Sunt care mănâncă doar cu mămăligă sau doar cu piure. Sau ambele. Cât de curând vom începe să facem din nou pastramă, să livrăm pentru voi.”, a spus Geta Sterp  pe rețelele de socializare.

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Mama Geta a publicat un videoclip cu oile coborâte de la munte de către ciobani. Numărul animalelor este surprinzător!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cu ce se ocupă acum Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies