Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei" este însărcinată?! Ce a declarat fosta concurentă?

manuela oprisiu gravida
Manuela Oprișiu i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a anunțat că este gravidă

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" și-a luat prin surprindere fanii atunci când a făcut anunțul. Ce i-a uimit atât de tare pe urmăritorii Manuelei Oprișiu?!

Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei" i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a mărturisit că este însărcinată. Toată lumea a rămas șocată, însă fosta concurentă a show-ului de la Kanal D a mărturisit adevărul!

Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei" este însărcinată?!

Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei" a fost una dintre cele mai controversate concurente. Frumoasa brunetă a încercat să aibă o relație cu Ricardo, însă fără succes.

Cei doi nu s-au potrivit, așa că fiecare și-a văzut de drum.

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei a părăsit casa plângând!

Acum, mărturisirea fostei concurente a emisiunii de la Kanal D  i-a șocat pe toți, dat fiind faptul că Manuela Oprișiu este o femeie singură.

manuela oprisiu declaratii
Manuela Oprișiu s-a întâlnit cu mai multe foste concurente de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Manuela Oprișiu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu am o veste foarte importantă astăzi pentru voi! Vreau să vă spun și eu că... Sunt însărcinată !!!”, a mărturisit Manuela Oprișiu.

Citeste si: Ce planuri de viitor are Bianca, fosta concurentă de la Puterea Dragostei? „Vreau să vă arăt cât mai multe lucruri din viața mea!”

„Ceva divin a coborât așa din cer și...”, a continuat fosta concurentă.

manuela oprisiu
Manuela Oprișiu de la "Puterea Dragostei" și-a luat prin surprindere prietenele[Sursa foto: Instagram Manuela Oprișiu]

Manuela Oprișiu a mai avut o idilă și cu Alex Bobicioiu, fostul partener al Biancăi Comănici, despre care spunea: 

"Mi-a plăcut de el, dar nu atunci când era în show, ci atunci când a ieșit din competiție. Nu prea aveam timp să îl urmăresc în emisiune. Acum, suntem prieteni foarte buni, dar mi-a plăcut de el, ce-i drept, fiindcă Boby este un băiat frumos și sunt o grămadă de fete care îl plac. Așa

am făcut și eu. L-am cunoscut la filmările unui videoclip pentru Culiță Sterp, și din ziua aceea, am început să vorbim. Așa, am vorbit săptămâni la rând, cam…două luni apoi eu am intrat în casă. Bine, relația noastră, care a fost sau nu a fost, luați-o cum vreți, s-a cam răcit înainte de merge eu la Istanbul. Pe urmă, în Turcia, am încercat să încep o viață nouă și să fie ce o vrea Dumnezeu”, a declarat Manuela Oprișiu.

Manuela Oprișiu este încă foarte bună prietenă cu mai multe fete care au participat la "Puterea Dragostei" și de aceea toate se întâlnesc destul de des pentru a povesti și a glumi.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies