Mara Bănică s-a logodit! Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei: „Fără cuvinte...”

Mara Bănică s-a logodit! Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei: „Fără cuvinte...”
Mara Bănică s-a logodit! Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei: „Fără cuvinte...”

Mara Bănică s-a logodit și a împărtășit fericita veste cu cei care o urmăresc zi de zi. Cum arată inelul pe care l-a postat la miezul nopții.

Bat clopote de nuntă în showbiz! La mai bine de un an și jumătate de relație, Mara Bănică și iubitul său sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Cunoscuta jurnalistă a fost cerută de soție de către iubitul său cu un inel extrem de prețios, așa cum are și soția prințului Harry, ducesa de Cambridge.

Citeste si: „Mara Bănică a murit”. Anunțul a enervat-o pe jurnalistă

Vedeta a postat pe contul său de socializare prima imagine cu inelul de logodnă, alături de un mesaj special:

„Speechless”(fără cuvinte”), a scris Mara Bănică în dreptul imaginii.

Mara Bănică s-a logodit! Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei: „Fără cuvinte...”
Mara Bănică s-a logodit! Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei: „Fără cuvinte...”

După ce s-a despărțit de fostul iubit, Mara Bănică a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, așa că nu a vrut să îi dezvăluie identitatea. Jurnalista a precizat la momentul respectiv că este străin și că nu vrea să spună prea multe despre el.


„Nu vreau să îl arăt deloc. Şi nu îşi doreşte nici el. Suntem de un an şi ceva împreună. E o relaţie frumoasă, este un om cu care mă potrivesc şi cu care mă înţeleg foarte bine”, spunea Mara Bănică.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mara Bănică s-a despărțit de Răzvan după cinci ani

În 2018, Mara Bănică s-a despărțit după cinci ani de relație de Răzvan:

„Eu sunt foarte mândră de mine în momentul ăsta, singurul lucru pe care mi-l doream era o căsnicie reală pe care nu am avut-o, asta îmi lipsea. Ar fi fost mai complicat dacă eram căsătoriţi cu acte, îmi pare rău şi vreau să cred că şi lui îi pare rău.

Citeste si: Scandalul incredibil dintre Costin Mărculescu și Mara Bănică! Acum îl jelește, dar a spus despre actor că e homosexual și zoofil! Mărculescu i-a făcut Marei plângere penală!

A fost o perioadă mai grea cu planuri eşuate. Eu îi sunt datoare lui, îi datorez transformarea mea ca om. El are o afacere la Urziceni şi mergea des acolo, el a fost cel care a pus mai mult frână… Iubirea înseamnă obişnuinţă la un anumit moment dat. Dacă un bărbat mă vrea, mă vrea tot cu copil şi nu trebuie să îl caut eu pe el, asta tot de la el o ştiu.”,

a declarat Mara Bănică în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mara Bănică a anunțat pe Facebook că se desparte de iubitul ei


„Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru acești cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta.

Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept.

Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ți spun: «E, na! Asta nu e bine!» 🙂 Ai grijă de tine și când ți se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta. ❤️ În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decentă acest moment. Mulțumesc”, a scris Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Mara Bănică, în comă! Medicii i-au dat doar 1% șanse de supraviețuire. S-a întâmplat la 50 de metri de casă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies