Marcel Ciolacu, anunț: “toată România va intra din nou în stare de urgenţă şi carantină..."

marcel ciolacu carantina
Marcel Ciolacu face un avertisment sumbru

COVID-19 se răspândește cu repeziciune, iar din această cauza, România poate intra din nou în starea de urgență, în orice moment.

Întreg globul se luptă la momentul actual din pricina pandemiei de coronavirus. Multe state au trecut deja la starea de urgență care s-a instituit și în primăvară, la debutul virusului. Din această cauză, România poate ajunge din nou în carantină totală.

România, din nou în stare în stare de urgență?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a făcut declarații cu privire la starea de urgență la care România ar putea să ajungă din pricina răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Citeste si: Ludovic Orban, despre decizia de a nu închide after-school-urile și creșele: „Din informațiile pe care le avem...”

"Din măsurile luate până acum de actualul guvern (...) mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar şi mai mult ca sigur că la un moment dat decizia va fi de a intra toată România din nou în stare de urgenţă şi în carantină.

covid 19 marcel ciolacu anunt
România poate intra în starea de urgență din cauza pandemei de coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru că nu se ia nicio măsură coerentă să stopăm acest trend ascendent în care ne aflăm în acest moment.(...) Noi ne-am trezit în această situaţie pentru că nu am avut niciun fel de prevenţie.

Citeste si: Şcoli şi grădiniţe închise în Bucureşti, la vizita Papei Francisc. Anunţul făcut de Gabriela Firea

Să ne aducem aminte contextul în care au fost deschise şcolile, nefiind pregătiţi, cu toate că am avut şase luni de pauză pentru copii şi pentru profesori. Au fost deschise pentru că aveam alegeri locale.

Acum, peste câteva zile vom intra în campanie electorală. Categoric, în campania electorală nu vorbim despre o stopare a unui trend ascendent.

coronavirus anunt marcel ciolacu avertisment anunt
România ar putea intra în carantină totală[Sursa foto: PixaBay]

Dimpotrivă. Şi cred că după ce îşi vor face moftul cu aceste alegeri pe data de 6 decembrie şi cei de la PNL şi cei de la USR, vom intra într-un blocaj total", a declarat Marcel Ciolacu.

În ceea ce privește alegerile parlamentare din decembrie, președintele PSD a avut de comentat și pe marginea acestui subiect.

"Vor face alegeri în orice condiţii. Nu îi interesează această pandemie şi această criză sanitară.

Nu îi interesează câţi români vor muri. Îi interesează puterea absolută în România", a spus acesta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Raed Arafat, veste bună pentru români! Ce se întâmplă cu pacienții cu simptome de Covid-19, care ajung la UPU

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies