MARE GHINION - Horoscop 23 noiembrie. Luna Plină în Gemeni aduce VINEREA NEAGRĂ pentru o zodie

MARE GHINION - Horoscop 23 noiembrie. Luna Plină în Gemeni aduce VINEREA NEAGRĂ pentru o zodie
MARE GHINION - Horoscop 23 noiembrie. Luna Plină în Gemeni aduce VINEREA NEAGRĂ pentru o zodie

Horoscopul din 23 noiembrie înseamnă Vinerea negră a zodiilor. Fenomenul de Lună Plină în gemeni începe pe 23 noiembrie, ora 7:39, ora României, fiind la 0 grade în semnul Gemeni şi va fi putrenic aspectată de Marte în cuadratură cu Jupiter. Traducere: zodiile vor avea pusee de mânie, lipsă de control şi de înţelege, conflicte aprinse, suferinţă. O zodie va simţi din plin efectele Lunii Pline şi va întâmpina mari probleme.

Horoscop 23 noiembrie Berbec

Este posibil să se finalizeze un proiect la care aţi lucrat în ultimele luni împreună cu un prieten.
S-ar putea să va puneţi problemă să părăsiţi un grup sau o comunitate din care faceţi parte, ori să deveniţi membru al unui grup nou, care corespunde nevoilor şi aspiraţiilor dumneavoastră.
Este o zi bună pentru a cultivă relaţiile cu prietenii apropiaţi.

Puteţi avea întâlniri deosebit de plăcute şi relaxante, dar eastrolog.ro va recomanda să nu încercaţi să va impuneţi opiniile.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Anca Serea divorţează? A spus adevărul despre speculaţiile din presă, dar şi despre problemele de sănătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies