MARE GHINION - Horoscop 23 noiembrie. Luna Plină în Gemeni aduce VINEREA NEAGRĂ pentru o zodie

MARE GHINION - Horoscop 23 noiembrie. Luna Plină în Gemeni aduce VINEREA NEAGRĂ pentru o zodie
MARE GHINION - Horoscop 23 noiembrie. Luna Plină în Gemeni aduce VINEREA NEAGRĂ pentru o zodie

Horoscopul din 23 noiembrie înseamnă Vinerea negră a zodiilor. Fenomenul de Lună Plină în gemeni începe pe 23 noiembrie, ora 7:39, ora României, fiind la 0 grade în semnul Gemeni şi va fi putrenic aspectată de Marte în cuadratură cu Jupiter. Traducere: zodiile vor avea pusee de mânie, lipsă de control şi de înţelege, conflicte aprinse, suferinţă. O zodie va simţi din plin efectele Lunii Pline şi va întâmpina mari probleme.

Horoscop 23 noiembrie Gemeni

Se întrevede sfârşitul unei activităţi de lungă durată în care aţi avut mult de învăţat sau de scris. Este posibil să primiţi veşti bune în legătură cu o chestiune juridică pentru care aţi fost nevoit să cheltuiţi mult timp.Horoscop 23 noiembrie va sfătuieşte să fiţi atent la tendinţa de a preferă activităţi recreative care presupun riscuri destul de mari.
 
Horoscop 23 noiembrie Rac

Se pare că parcurgeţi o perioadă în care simţiţi nevoia să faceţi o schimbare serioasă în viaţă dumneavoastră. Este posibil să va preocupe renovarea locuinţei sau anumite reparaţii necesare pentru bună funcţionare a unei proprietăţi. Dacă aveţi nevoie de un credit, horoscop 23 noiembrie va semnalează că astăzi aveţi şanse să îl obţineţi mai uşor decât în alte zile. Pe de altă parte, aveţi tendinţa să daţi destul de uşor bani cu împrumut unor persoane apropiate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Anca Serea divorţează? A spus adevărul despre speculaţiile din presă, dar şi despre problemele de sănătate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies