Marele HOROSCOP al VERII 2018. Viata unei zodii se schimba radical, alta isi gaseste sufletul-pereche

Marele HOROSCOP al VERII 2018. Viata unei zodii se schimba radical, alta isi gaseste sufletul-pereche
Marele HOROSCOP al VERII 2018. Viata unei zodii se schimba radical, alta isi gaseste sufletul-pereche

Va fi vara împlinirilor şi a momentelor fericite în familie pentru majoritatea zodiilor. Dar cele mai norocoase vor fi semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător ) şi de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). Potrivit sursei citate, nativele cu semn de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) vor avea o vară mai puţin strălucitoare decât cea de anul trecut, dar în iulie se vor bucura să scape de poveri care le apasă sufletul.

Berbec  21 martie – 20 aprilie

Uranus promite surprize mari!
Vei avea o vară plină de surprize, dar vestea bună este că cele mai multe dintre ele vor fi fericite şi vor deschide în calea ta noi perspective. Gândeşte-te bine la dorinţele neîmplinite de până acum şi încearcă să le transformi în realitate. În vara aceasta, prietenii sau familia vor fi alături de tine şi te vor ajuta să reuşeşti.

Îndeosebi, luna iulie va fi perioada cea mai frumoasă şi cea mai fericită, cu multe împliniri şi bucurii. În iunie, câtă vreme Marte este retrograd, nu va fi simplu să rezolvi problemele de cuplu, iar programul de muncă va rămâne încărcat. Dar astrele te ajută în iulie să alungi toate problemele din dragoste şi să te bucuri de o vacanţă liniştită. Dacă eşti în căutarea unui nou partener, cea mai bună perioadă este cuprinsă între 10 şi 17 iulie.
În august, pregăteşte-te pentru schimbări şi îmbunătăţeşte-ţi viaţa!

Evenimentele majore pentru Berbeci

29 iunie: Marte, astrul guvernator al zodiei tale, îşi încheie mersul retrograd în semnul Scorpionului şi sursate ajută să redescoperi dragostea.

29 iulie: Uranus, astrul surprizelor, îşi începe mersul retrograd în zodia ta şi te avertizează că va veni o perioadă cu multe evenimente şi schimbări neaşteptate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop special pe urmatorii 10 ani. Viata unei zodii se schimba radical, alta isi gaseste sufletul-pereche

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies