Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO

Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO
Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO

Margherita de la Clejani a spus că ține dietă, glumind că se hrănește cu bijuterii.

Margherita de la Clejani a spus că ține dietă într-un videoclip pe care l-a postat recent pe pagina ei de facebook. Fata Clejanilor s-a filmat cu o cutie în care se ambalează mâncarea asiatică, în care a pus mai multe lanțuri aurite care, încolăcite, semănau perfect cu o porție de spaghete. Mai mult, Margherita a luat un bețigaș, așa cum procedează asaticii când mănâncă, cu care a prins câteva lănțițoare pe care le-a dus în dreptul gurii, simulând că le înghite.

„Margherita la dietă”, a postat ea. “Doamne, mare iti este grădina, numai specimene... Pofta buna... Drogata și urâtă.”, au postat internauții.  Margherita a făcut recent primele declarații la o lună după accidentul pe care l-a provocat. Ea a mărturisit că a suferit mult din cauza presiunii publice și a spus că în prezent se concentrează asupra proiectelor muzicale. Fiica Clejanilor a precizat că încă așteaptă rezultatele de la INML.

( citește adevărul despre "drogul" luat de Margherita)

Citeste si: Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”

Margherita de la Clejani a făcut spaghete din bijuterii: "Sunt focusată pe artă” 

”Sunt foarte focusată pe lucrurile mele artistice. Am avut cu toții de suferit din cauza acestei presiuni, dar această poveste nu are caracter public.

Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții în aceasta situație. Eu sunt optimistă si pozitivă, nu mă las influențătă de nimeni pentru că șțiu exact ceea ce sunt și ce vreau. M-am focusat foarte tare acum pe proiectul meu. O colecție de haine create de mine, pentru femei și pentru bărbați. Sunt focusată pe artă”, a declarat Margherita de la Clejani, potrivit a1.ro.

Citeste si: VIDEO| Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fiica Clejanilor este optimistă și spune că va găsi puterea să treacă peste aceste momente dificile Chiar nu am nicio problemă cu nimeni, eu nu sunt genul de om care sa judece.Este

o problemă care mă privește strict pe mine și cu siguranță voi depăși acest moment, atâta timp cât sunt lucruri ireale”, a mai spus ea.   Margherita de la Clejani a spus că trăiește ca un rock star și că este imună la părerile celor din jur.  ”Simt ca sunt un rock star. Trăiesc așa precum un rock star. Sunt consultant fashion pentru barbați. Am făcut cursuri. Sunt
imună la părerile celorlați. Știu ce pot și ce am, de aceea nu mă interesează părerile”,
a precizat Margherita.

Citeste si: Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog din cauza fiicei sale, Margherita. Mesaj tranșant pentru iubitul fetei!

Margherita de la Clejani a făcut spaghete din bijuterii. A provocat un accident rutier

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Citeste si: Margherita de la Clejani face dezvăluiri incredibile. Cum arată viața artistei, după accidentul care i-a schimbat viața:„Trăiesc precum un rock star”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri. Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, spunea Margherita la acel moment.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog din cauza fiicei sale, Margherita. Mesaj tranșant pentru iubitul fetei!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies