Maria, dezvăluire ȘOC despre Alexandra în ediția de vineri, 23 aprilie, la Puterea Dragostei!

alexandra puterea dragostei
Alexandra este amenințată atât de Marinescu cât și de Maria la Puterea Dragostei

Săptămâna se termină cu amenințări la Puterea Dragostei. Maria și Marinescu o încolțesc pe Alexandra și o amenință cu eliminarea.

Scandalurile au început la Puterea Dragostei de miercuri, când Romeo a sărit să-l ia la bătaie pe Radu, chiar în fața telespectatorilor. Acum, Maria și Marinescu o amenință pe Alexandra cu eliminarea din competiție.

Maria, dezvăluire ȘOC despre Alexandra la Puterea Dragostei

După ce Romeo și Radu au fost pe punctul de a se lua la bătaie, în ediția de joi, Alexandra și Adriana l-au încolțit pe Radu în camera roșie și i-au dat un ultimatum! Concurentul a trebuit să aleagă între cele două surori.

În timp ce Alexandra și Adriana se aflau în camera roșie cu Radu, Codruț și Alex erau nerăbdători să afle ce s-a petrecut, de fapt, între cei trei.

Citeste si: Marinescu de la Puterea Dragostei, dezvăluiri incendiare despre Alexandra! Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană?

Tot în aceeași ediție, Marinescu a amenințat-o pe Alexandra, cea cu care a călătorit în Republica Dominicană, și i-a declarat că va fi dată afară dacă el va spune tot ce știe despre ea. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

andreea si romeo
Andreea este pe cale să se despartă de Romeo din cauza unor zvonuri[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cearta dintre Marinescu și Alexandra nu s-a oprit, căci în cea mai nouă ediție de la Puterea Dragostei, din 23.04.2021, Maria va interveni între cei doi și va încerca să o atace pe rivala ei.

"Stăteai și făceai jocuri cu George și cu Codruț și încercai să-l îmbârligi pe ăsta cu tine! Lasă prostiile astea!", îi spune Maria Alexandrei.

Citeste si: Andra Volos, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Tot în ediția de vineri, Andreea îl acuză pe Romeo că zvonurile despre el sunt adevărate și că a dorit să formeze un cuplu cu ea doar ca să își câștige faimă și apreciere printre telespectatori.

concurenti puterea dragostei cearta
Maria îi spune Alexandrei că o va ataca atunci când îi va veni momentul[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Încep să ajung la vorbele lumii de pe aici că ai facut cuplu doar pentru show-ul ăsta!", spune Andreea.

Aflați ce replică îi va da Romeo Andreei, dar și cum se vor termina certurile între Maria, Alexandra și Marinescu, doar vineri, 23.04.2021, de la ora 17.00 pe Kanal D.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies