Maria Ilioiu, prima reacție după scandalul cu Andreea Tonciu: „Dacă știam că îmi va fi colegă, la ce reputație are...”

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu
Andreea Tonciu și Maria Ilioiu

Cum a comentat Maria Ilioiu bârfa Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au fost protagonistele unui moment neașteptat în prima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Discuțiile dintre cele două au apărut încă din primele momente de filmări, iar la un moment dat, Andreea Tonciu a fost surprinsă în timp ce o bârfește pe Maria Ilioiu, care în trecut a fost ispită în cadrul unei emisiuni.

„Cine e fata asta (n.red Maria Ilioiu)? E fata aia care a fost la emisiunea unde a făcut sex în direct”, s-a pornit Andreea Tonciu, iar atunci când o colegă i-a spus că ea știe că nu a făcut,

bruneta a continuat.

Citeste si: Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: Scandalul continuă între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu la Bravo, ai stil! Celebrities: ”E fata aia care a făcut sex în direct la tv”

 

„Cum să nu facă? Cineva mi-a zis mie aseară ”ce cauți tu cu aia în emisiune? Am întrebat care aia- „Aia care a făcut sex în direct”, mi s-a spus.Eu

nu m-am uitat la emisiune, spun ce am auzit”, a mai spus Andreea Tonciu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eu m-am uitat, dar nu...S-a pupat cu ăia pe acolo, dar atât”, i-a mai spus colega Andreei Tonciu.

Maria Ilioiu a văzut apoi în emisiune discuția dintre colegele ei, și i-a dat replica Andreei Tonciu: „Cred că ar trebui să fie mai informată”.

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu
Andreea Tonciu și Maria Ilioiu

„Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu.

Maria Ilioiu, susținută de fanii săi

La finalul primei ediții, discuțiile au continuat în online.

„Sincer, dacă știam de la început că îmi va fi colegă, la ce reputație are, eu nu mai veneam la acest show. Credeți-mă!”, a scris Maria pe pagina sa de Instagram, după ce fanii ei au susținut-o și i-au recomandat să evite conflictele de orice natură și, pur și simplu, să își arate doar stilul.

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies