Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Bravo, ai stil
Bravo, ai stil

Premiera “Bravo, ai stil! Celebrities” le-a adus, aseară, în fața fanilor emisiunii, pe cele nouă concurente ale show-ului.

Bianca Rus, Maria Ilioiu, Raluca Tănase, Calina Dumitrescu Gina Chirilă, Deea Codrea, Theo Rose, Bianca Giurcanu și Andreea Tonciu și-au expus ținutele vestimentare, poveștile, s-au evaluat reciproc și au intrat, cu emoții uriașe, în vizorul celor trei jurați.

Dacă unele dintre ținutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes și au fost apreciate de contracandidate și de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe măsura așteptărilor.

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost indulgenți în această prima întâlnire cu cele nouă concurente.  

Citeste si: Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities", test de cultură generală în modă! Cine a luat coronița

Citeste si: Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum! "O să vedeți că eu mi-am schimbat stilul"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Nu o să va taxez astăzi pentru că, altfel, ar fi jale și ar miroși a fum!”,  a spus Cătălin Botezatu concurentelor în cadrul ediției de aseară “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Imaginile din culisele emisiunii au făcut deliciul telespectatorilor, care au fost martorii unor imagini spectaculoase, cu pregătirile juraților, dar și ale concurentelor, înainte de prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nelipsite au fost și primele conflicte izvorâte între concurente; Andreea Tonciu și Maria Ilioiu și-au declarat război încă din prima ediție a show-ului, orgoliile și gradul de popularitate au fost intens dezbătute între concurente.

Bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities” continuă și în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D, fanii emisiunii vor putea observa veleitățile artistice ale celor nouă concurente înscrise în competiția de stil.

Tot în această seară, scandalul între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu va lua amploare, cele două tinere vor dezvălui motivul acestei antipatii reciproce.

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities", test de cultură generală în modă! Cine a luat coronița

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies