Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”
Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Noul sezon al show-ului incepe miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00.

Telespectatorii le vor putea cunoaste pe cele noua concurente “Bravo, ai stil! Celebrities” odata cu debutul noului sezon al show-ului, miercuri, 22 ianuarie, de la ora 22:00.  Emisiunea va fi difuzata patru zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 23:00.

Cele noua concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus sunt pregatite de batalia stilistica, pentru a demonstra in fata juratilor si telespectatorilor ca stilul adoptat li se potriveste si ca mari comunitati de fani se vor

regasi in tinutele vestimentare propuse de ele.

Citeste si: Andreea Tonciu, în ipostaze nemaivăzute până acum! "O să vedeți că eu mi-am schimbat stilul"!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities”, din 22 ianuarie, la Kanal D!

La finalul acestei “calatorii” extraordinare, in care concurentele vor castiga si mai multa experienta, dar si un numar impresioant de fani, va exista o singura invingatoare. Aceasta va intra in posesia marelui premiu in valoare de 100.000 de lei.

O multime de alte surprize fabuloase vor fi anuntate de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, in editiile viitoare “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nu ratati premiera show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00. Emisiunea va fi difuzata de miercuri pana vineri, la ora 22:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 23:00.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies