Maria Lungu de la Puterea dragostei, înșelată înainte de nuntă: „Eu am ajuns la locul faptei”

Maria Lungu
Maria Lungu inselata inainte de nunta

Fosta iubită a lui Cristian Marinescu a recunoscut că a fost înșelată cu doar câteva zile înainte de nuntă. Ce a făcut tânăra.

Maria Lungu de la Puterea dragostei și-a deschis sufletul și a recunoscut că a fost înșelată chiar înainte de nuntă. Înainte de a fi cu Marinescu, Maria a fost la un pas de a se căsători cu fostul iubit.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei se pregătea de nuntă cu un bărbat cu care era într-o relație de trei ani, însă acesta a înșelat-o cu mai multe domnișoare.

Citeste si: Cristian Marinescu primește mesaje de la Maria: „M-a înjurat, de mai multe ori”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru că îl bănuia că nu este fidel, Maria i-a instalat o aplicație pe telefon pentru a-l urmări și a avut parte de o adevărată surpriză, când acesta a plecat la petrecerea burlacilor.

Fosta iubită a lui Marinescu l-a prins în fapt cu mai multe fete.

Citeste si: Adelina și Radu de la Puterea Dragostei nu mai sunt împreună?? Ce a declarat tânărul


„M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut.

A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieții alături de cinci femei”, a spus Maria Lungu în cadrul unei emisiuni TV.


Tânăra a recunoscut că l-a lovit pe fostul iubit cu un pahar și că i-a spart capul, apoi a decis să renunțe definitiv la nuntă, deși toți cei dragi așteptau să îi vadă în fața altarului.

Ce vrea Maria de la Puterea dragostei de la viitorul iubit

În plus, Maria a dezvăluit și ce așteptări are de la viitorul iubit.

„Pentru mine e foarte important ca soțul, viitorul soț să aibă un statut material mai mare decât al meu. În momentul în care femeia câștigă mai mult ca bărbatul, bărbatul nu se mai simte bărbat, nu mai e respectat atât de mult de acea femeie”, a mai spus Maria.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies