Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei vor mai da o șansă relației?!

maria si marinescu puterea dragostei
Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei încearcă să-și mai dea o șansă relației

În cea mai nouă ediție de la Puterea Dragostei fetele vor avea o surpriză din partea băieților. Maria și Marinescu încearcă să-și mai dea o șansă.

Cea mai nouă ediție de la Puterea Dragostei vine cu surprize de proporții având în vedere că băieții din casă le fac pe plac fetelor și se vor îmbrăca în rochii pentru a defila prin fața lor. Pe de altă parte, Maria și Marinescu încearcă să aibă o nouă discuție legată de relația lor amoroasă.

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei mai dau o șansă relației?!

Chiar dacă cel mai nou episod de la Puterea Dragostei  vine și cu momente amuzante din partea băieților, discuțiile aprinse nu contenesc să apară. 

Marinescu: Oricât de mult ai cunoaște-o pe Maria, nu ești sigur de ceea ce are în cap și de următoarea mișcare pe care vrea să o facă. 

Citeste si: Familia Mellinei, dezvăluiri despre relația dintre Musty și Războinică la Survivor 2021: "Simțea nevoia de..."

Maria: Fă ce simți tu și nu mai da înapoi, pentru că unde mergi o să fie bine. 

mariana puterea dragostei
Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei se iau la ceartă în cea mai nouă ediție a emisiunii[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Marinescu: Draga mea, nu sunt o minge.. Ori mă vrei acum și pe viitor, ori nu mă vrei. Dar nu spui astăzi că mă vrei și mâine că nu mai mă vrei și iar te întorci. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Maria:  Nu, nu, nu..S-a încheiat!

Maria și Marinescu vorbesc din nou despre relația lor, Comănici și Mariana se iau la ceartă, iar Aya pretinde că iubitul Alexandrei a invitat-o să stea lângă el pe canapea. 

Cristian: Ești o doamnă...Ce pot să zic...

Mariana: Da, da, sunt..

Cristian: Orice faci tu îți aduce doar cinste și onoare

Citeste si: Jador revine în forță în competiția Survivor România! Luptă dură pentru jocul de recompensă

Mariana: Da, îmi aduce 

maria lungu puterea dragostei
Maria de la Puterea Dragostei continuă o nouă discuție cu Marinescu legată de relația lor[Sursa foto: Instagram Maria Lungu]

De asemenea, Marinescu și Alex Stoica sunt din nou la cuțite și își aruncă vorbe acide pe parcursul întregii ediții.

Marinescu: Tu ești pe Pluto!

Alex Stoica: Nu ai creier, tu ești pe Pluto.

Nu te duce capul.

Pentru a vedea ce conflicte mai apar între concurenții de la Puterea Dragostei nu ratați cea mai nouă ediție din data de 18 martie!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Maria Constantin și-a arătat iubitul pe rețelele de socializare: ''Sunteți atât de frumoși..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies