Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Zodii cu GHINION in saptamana 12-18 august 2018

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Zodii cu GHINION in saptamana 12-18 august 2018
Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Zodii cu GHINION in saptamana 12-18 august 2018

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Zodii cu GHINION in saptamana 12-18 august 2018.

Berbec- Spectacolul Perseidelor din 12-13 august ne va umple nopţile de bucurie şi de lumină albatru-bleumarin. Ploia de meteori sau meteoriţi va fi vizibilă şi pentru noi în România, în Europa, dar şi în USA. În Leu va fi acest fenomen rar astral şi activează, stârneşte pasiuni pentru voi, Berbecilor. Acest femonen va fi asociat cu Luna Nouă şi vă va umple casa de zâmbete de copilaşi, de evenimente unice, reale.

Taur- Reuniuni de familie şi petreceri de sezon se vor desfăşura sub mantia Pleiadelor, de care va fi agăţat un Crai Nou(Luna Nouă din Leu). Se reîntorc acasă copiii de pe meleaguri străine, dar şi cei care sunt plecaţi peste nouă mări şi nouă ţări. De Ce? Pentru a petrece timp preţios cu familia şi pentru a se reconecta la energia benefică a pământului natal.

Sfat: Nu exageraţi cu mesele îmbelşugate!...

Gemeni- Spre finalul săptămânii Mercur(patronul vostru zodiacal) îşi reia mersul direct în Constelaţia Leului. Un pic mai bine pentru dumneavoastră!... Pleiadele şi Luna Nouă, dar şi Nodul Lunar Nord vă spune de tradiţii şi de relaţia pe care o aveţi cu ţara în care v-aţi născut. Fiind un Nou început al Lunii, unii se pregătesc de examene, alţii dau examene diverse în bucătărie (pregătesc cămara de iarnă).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

MESAJE INGERI PAZITORI ZODII pentru saptamana 8 – 15 august 2018. Mesaje speciale pentru activarea Portalul Leului 8.8.8

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies